teacher-mom21 10+4 ten herkese selam birgün iyi birgün kötü oluyorum hala yiyemedim içemediğim çok şey var siz de durumlar nasıl belirtiler ne alemde ? 💜🤰🤱
Deletedmom_112 teacher-mom21 12+1 den merhaba 🌸 mide bulantısına prilam ile devam, kabızlık aşırı çoğaldı
Gizemd-01 teacher-mom21 11+5 benim bel ağrısı oldu sadece şimdiye kadar. Bugün ilk defa baş dönmesi yaşadım :(
teacher-mom21 Gamzeee111 yaaa maşallah size 🤲 bulantı benim de hiç geçmiyor sırt ve sol kasık ağrısı da yaşıyorum
Gamzeee111 teacher-mom21 sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini görelim inşallah ağrıları dibine kadar yaşamaya razıyım 🙏🥹🥹
teacher-mom21 Hamzannannesi o bende de çok oluyor aşırı daraliyorum sıcak basıyor oturamiyorum yürümek istiyorum
Eloo07 Biz de 12+3 olduk bende bulantı vs hiç bir şey olmadı her şeyi yiyebiliyorum çok Şükür. Ara ara bel ağrısı ve kramp var. Dün bebeğimi gördüm rahatladım Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah ☺️
teacher-mom21 Eloo07 ben de İnşallah görürüm insan küçük diye anlamıyor hep tedirginim acaba ne durumda diye sağlıkla kucağımıza alalım aminnn
ipekkus 10+ 4 özellikle akşam yatarken çok bulantı oluyor bir gün sakince bulantı diğer gün artıyor arada bas agrisi tansiyon düşüyor
ipekkus teacher-mom21 amin canım Allahim saglik bir şekilde kucağımıza almayı nasip tüm anne adaylarımıza 🤍
ilkgozagrim__ Mide bulantısı ile baş başa napalım bugün 10+2 olduk Dün miniği görmeye gittik maşallah büyümüş sizce cinsiyeti nee kızlar tahmin
Ozge933 ilkgozagrim__ ya yerim çok tatlı aramızda 1 gün var maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏 kız gibi geçti içimden hayırlısı olsun
Vandb Bende 10+6 çıktı bugün kontrolde mide bulantılarım ilaçlarla kontrol altında kabızlık berbat durumda hep yatıyorum. Balayına ne zaman çıkıyoruz ya balayı dönemi erken başlayan varmı🙈
ilkgozagrim__ teacher-mom21 Evett yaaa maşallah Annesine çekmiş herhalde burnu 🤣😘 nerden tahmin ettiniz erkek diyee
Ccyln teacher-mom21 11+5 ten selamlar! Ne mide bulantısı ne yorgunluk sadece şu sürekli uyuma isteği olmasa mükemmel olacak ☺️
Gizemd-01 Ccyln bende 11+5 uyuma isteği hiç yok . Genelde rahat geçiyor bugün ilk defa başım döndü yemek yiyince geçti