Deli_hatun_7 Fatmabaz1204 yok aşkım aşılama olmadım hsg cekılmıstım bu ay bat 24 erken gebelıktede kaset testtede çıktı aşkım
Derinnmom Cinsiyettahminidolunayes ya şakalaşıyorum hâla anlamadın mı sjdkkdkd diyorum ki herkesin cinsiyeti biliyorsun ya belki idrar testinden de anlarsın sjdkmdd püüü sana artık komik değil çünkü esprimi açıklattıınnnn
Deli_hatun_7 Asenova- amin çok sağolun aşkım rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Deli_hatun_7 Lelalela çok sağol kuzum❤️ rabbim bekleyen isteyen herkese daha güzelllerıni nasıp etsin inşallah 🤲🏻❤️🥰
Cinsiyettahminidolunayes Derinnmom hic anlamadim ki :) napim Gunde kac kisiye bakiyorum:) Kimse aklimda kalmiyo ki :)
Duyguuu3 Deli_hatun_7 sabah mı yaptınız acaba 🥹 Tebrik ederim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Deli_hatun_7 Duyguuu3 hayır öğleden sonra yapmıştım pozitif çıktı suan kan verdim 50.62 cıktı 😍 çok sağol kuzum Allah razı olsun 😍❤️ rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Deli_hatun_7 Fatmabaz1204 rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ sanada daha güzellerini versin inşallah 🤲🏻🥹❤️
Semrat Deli_hatun_7 yaa canım benim maşallah güzel çıkmış sonucun ne dedi doktor bida ne zamana çağırdı 😊🥰😘
Deli_hatun_7 Semrat iki gün sonra kan ver tekrardan dedi oksapar iğne verdi hergun iğne vurulacam🤲🏻❤️🥰