Damlah kuran i acip okudugunda Allah in sana emrettigi bir cok sey hatta hersey iyi insan olmakla alakali seyler.Oruc tut cunku acin halinden anla sukretmeyi bil,zekat ver yardimlas ihtiyac sahiplerinin yuzu gulsun,kurbani kes dagit evine senede bir de olsa garibanin et girsin .Komsun acken sen tok kalma neden cunku iyi bir insan daima vicdaniyla hareket eder.peki simdi soruyorum kalbi temiz iyiliklerle dolu vicdanli insanlari Allah sunu soyle dedi bunu boyle dedi diyerek niye dinden uzaklastiryosun sen ve senin gibiler?bu yaptiklariniz yuzunden sorguya cekileceksiniz haberiniz varmi? Milletin dudagi milleti ilgilendirir sizi ilgilendirmez.Bir gunahi varsa onunla Allah arasinda .belkide sen carsaflisin ama cirkeflikten cehenneme gideceksin bunu nasil garantilyebilirsin? kuran i arapca okuyup sevap kazandigini dusuncegne Turkce oku bak Allah sana neyi emretmis ?o kitap okuyup sevap kazanmaniz icin degil okuyup anlamaniz sonrada ondan imtihan olmaniz icin var .Insanlari dinden sogutmaktan baska birsey bilmiyorsunuz bunlar da hep cehaletten kaynaklaniyor! Sen once bir dogru musluman ol sonra millete laf soyle olur mu? Bak kendi inancinida tehlikeye atiyorsun bu sekilde .Islamiyet boyle sizin sandiginiz gibi bir din degil! Carsaf giyip dedikodu yapip cocugunun yuvasini yikmaya calisan kaynanalar var ornek benimki gibi,sen de simdi onun gibi her turlu seyi yapip cennete mi gideceksin saniyorsun? O kadar milletin icinde tanimadigin birine din dersi verip hesap sormaya calisman senin alamadigin ogrenemedigin ilmini gösterir .Arkadas sana iyi cevap vermis ben olsam muhattap dahi olmazdim .