Derinnmom bdenerigokce çok sağol canım 🫶🏻 kız yemin ederim ölüyorum sandım jskdkdkd tekrarlarsa ambulansı ararım valla o dereceydim bi de telefonum kapanmış eşim geldi beni uyurken buldu çok korkmuş 😂😂😂
A12_S07 Derinnmom Şükür aman dikkat et herşey olabilir dün gece bende öyleydim uyuyunca geçti ama birdaha olursa mutlaka git 🤲
Derinnmom bdenerigokce şarjım azalmış kendi kendine kapanmış valla yoksa çok dikkat ediyorum normalde canım
Elifugce A12_S07 ayni şey gece bendede oldu çok kötü ağrım olldu sağ döndüm gecmedi sola döndüm gecmedi
Derinnmom Elifugce kaç haftalıksın canım, gece olsa kesin hastaneye giderdim valla dayanılacak gibi değildi
Derinnmom Elifugce bende 4-5 gündür kasık ağrıların felan başladı bi de sen bebeği hissetmeye başladın mı
Derinnmom Papatya_kokuyo5 şuan iyiyim canım, tekrarlarsa gidicem haftaya kontrolüm var bende ya üşütme yada enfeksiyon diye düşünüyorum
iremnur_17 Derinnmom aynı haftadayız dün bendede aynı ağrı oldu gittim enfeksiyon çıktı sizde bir kontrole gidin belki enfeksiyon vardır
Derinnmom iremnur_17 haftaya gidicem canım ama aynı ağrı olursa kesinlikle ambulansı ararım dün çok fenaydım
Elifugce Derinnmom böyle çok fazla değilde az az gece vuruyor ara sıra hiç tekme.atmadigi zamanlarda oldu
Elifugce Derinnmom böyle çok fazla değilde az az gece vuruyor ara sıra hiç tekme.atmadigi zamanlarda oldu