Derinnmom Kızlar 18+3 şiddetli bel ve alt karın ağrım var canım çok yanıyor ne yaptıysam geçmedi, bu ağrı normal mi
Hilal_blc Derinnmom üşütmüş olabilirmisin benimde sırtım ve belim felaket agriyordu nefesimi kesiyordu 🥹 3 gün falan cektm o agrilari cok buz yemiştim ondan olmuştu
A12_S07 Derinnmom bende 18+1 deyim dün geçe aniden ağrı girdi belime bacağıma sızı şeklinde özel bolgeme batıp duruyordu hemen magnezyum içtim beni rahatlattı gerçekten
Elifugce A12_S07 ayni şey gece bendede oldu çok kötü ağrım olldu sağ döndüm gecmedi sola döndüm gecmedi
A12_S07 Derinnmom uzann dinlen kalkma yerinden çok geçmiş olsun şiddetle devam ederse acile görün bence
Derinnmom Hilal_blc sabah boğazım şişmişti akşamlarıda sürekli dışarıda oturuyoruz bazen esiyor çok üşüyorum acaba ondan mı oldu ya, en son ağrıdan zorla uyuttum kendimi şuan çok şükür iyiyim 🙏🏻
Derinnmom A12_S07 uzandım dinlendim çok şükür geçti canım ama çok kötüydüm yemin ederim kanama olacak diye çok korktum 🥹🙏🏻
Derinnmom Beyzab95 uyuyunca geçti canım, haftaya kontrolüm var eğer böyle devam ederse önceden gidicem 🌸
A12_S07 Derinnmom Şükür aman dikkat et herşey olabilir dün gece bende öyleydim uyuyunca geçti ama birdaha olursa mutlaka git 🤲
Derinnmom bdenerigokce çok sağol canım 🫶🏻 kız yemin ederim ölüyorum sandım jskdkdkd tekrarlarsa ambulansı ararım valla o dereceydim bi de telefonum kapanmış eşim geldi beni uyurken buldu çok korkmuş 😂😂😂