Beyzanury1234 Aysegull123 bende 27 denildi canım ciğer geliştirici vuruldum 26 haftada bugün 30 haftalık olduk pragestan ile 😊 korkma
Aysegull123 Selencnbz inşallah az yürüyorum gğnde toplam bir saattir yani o da mecburem oluyo yanımda kimse yok eşim işte oluyo
Ayya Aysegull123 anestesiz 2 dakkalik bir islem. Google yazib pessari zaten cikicak nasil bi sey oldugu🤦🏻♀️ sanki bir dayanak gibi sey rahmin kisalmasina izin vermiyo
Ay3 Ayya 16. Haftada taktilar ,polip vardi aldilar, kanama oldu, dikis atamadilar, kapak taktilar pesser. Ben dikis atilmasini istiyordum yarim rahimliyim.
Ayya Ay3 kanama olunca dikis yapmiyorlar. Bendede hematoma vardi bi kac hfta tedavi gordum durmasini bekledik 11.haftada serklaj oldum
Ayya Ay3 aslinda 4. Fakat ilk 2i erken dogumla sonuclandigi icin 3.hamileliyimde ve simdi erken serklaj onerdi doktorum
Aysegull123 Pamuk doktorum önermedi ama 20 hafta olduğu için de olabilir birdepk kısa değil 30 mm erken geldi bana dikiş içim
Canankara1992 Haftada 27 mm ölçtü karından tedbir amaçlı progesteron başladı risk 25 e düşerse başlar dedi ilişki yasak 23.haftada de detaylıya girdim 30 mm dedi sorun yok dedi 26da progesteronu kesti şuan 31+3 üm hiçbirşry kullanmıyorum ama içimde rahat etmiyor
Ayya Ay3 hayir ilk gebeliyim kotu sekilde sonuclandi normal dogumla sonra ayni sekilde 2.hamilelikde oyle olunca rahim agzinda ciddi deforme olustu ve dahada kotu hal aldi yani rahmim kendiliyinden kisalmis durumda