Aysegull123 Sedamert03 bana serklaj uygulanmadı doktorum bahsetmedi hatta ama ben 21 haftalığım şuan öğrendiğimde 20 haftalıktı
Honeyss Aysegull123 ilişki yasakti seyahat yasaktı ağir iş yasaktı sürekli yatar pozisyondaydım doktorum çarşı pazar gezme dedi
Aysegull123 Honeyss bendede böyle ama ev işi yapıyorum yani yemek yapıyorum sadece toparlıyorum biraz bi duş wc bu kadar
beyzaD Aysegull123 benim 18.haftam normalde 18 -23 mm olması gerekiyormus ben 12mm gözüktü yasakladı herseyi bilmiyorum ne olacak
Aysegull123 beyzaD normalde 23 mm mi olması gerekiyomdedi ben 40 mm olması gerekiyomdiyw biliyorum ama
Selencnbz Aysegull123 25. Haftada 29 du 37+1 e kadar dayandı incelmedi çok şükür . Ama ben de çok fazla yürümedim vs. Progestan iyi geldi
Aysegull123 Selencnbz bende çok yürümüyorum birde progestan kullanıyorum inşallah sağlıkla gelir miniğim
Ayya Aysegull123 onceden 2 kaybim vardi bende ani 37den 20ye falan ine biliyodu riske atamazdik. Kizimda da 35 mmde dikis atildi ama yinede 22 mm inmisti. 35 haftaya kadar zor dayandim
Selencnbz Aysegull123 inşallah,merak etme sağlıkla doğacak inşallah evladını Allah sana bağışkasın. Ama az yürümeye bak sen.
Aysegull123 Selencnbz inşallah az yürüyorum gğnde toplam bir saattir yani o da mecburem oluyo yanımda kimse yok eşim işte oluyo