Hanımlar selam. Yine doktora karar veremeyen ben 😄 Bu hastaneye giden gittiği doktordan memnun olan hatta doğum yapmış kimse var mı? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var 🙏 26. haftamdayım artık doğum yapmaya karar verdiğim hastane ve doktora geçmem gerekiyor. Anadolu yakası ataşehir, üsküdar, ümraniye çevresi başka önerilere de hayır demem :)

miniskesi ben gitmiyorum ama genelde zeynep elmalının adını duyuyorum memnuniyeti fazla gidenlerde mutlaka yorum yapar

miniskesi

Selam :)
      Çamlıca Medipol Sedef hanım çok iyi bir doktor, ilk gebelik takibim ve doğumum kendisiyle oldu. Şimdi ikinci hamileliğim tekrar gidiyorum. Çevremde çok fazla giden oldu ve herkes memnun kaldı. Denemenizi tavsiye ederim

miniskesi ben Ayşe Şeyma Küçükakçaya gidiyorum, çok memnunum çok güleryüzlü ve anlayışlı biri.

dy1106 Bende açıkçası zeynep elmalı ve sedef hanım arasında kaldım daha çok. Zeynep Hanım çok dolu sanırım o yüzden biraz daha uzaklaştım ondan, teşekkür ederim yorumunuz için🙏

Lalelale1 Evet en popüler doktoru Zeynep Hanım galiba, teşekkür ederim🙏

bebikveben Yaa kaçıncı haftadasınız? Doğumla ilgili nasıl normal doğum yanlısı mı?