cennetomrum Ervaa35 neye uğrayacağını şaşırdım hiçbir tepki veremedim bana deri soyulması dedi eve geldim baktım ki yırtılmış kanı durduramiyordu ya
cennetomrum YigitPoyrazMomm oturamiyoeum canım yaniyo şimdi hastaneden çıktım batılın sürdüler krem yazdı batikon gazlı bez aldım hergun uygulayacam kapanması için 😔
YigitPoyrazMomm cennetomrum ah canım benim ya kıyamam aptal nasıl dikkat etmez off inşallah hemen toparlanirsin kantorun yağı varsa onu gece sür canım çok geçmiş olsun😢😢 bacım bende kuaföre gitmeye düşünüyordum gitmesek nolur ya jilet bizi doğumda kurtarmiz mi her türlüsü ayrı çile dert ya🤦♀️😢
cennetomrum 1prensesannesi__ doktor batikon uyguladı bana hergun batikon uygula dedi krem yazdı öyle kapanmasını bekleyecem 😔
cennetomrum YigitPoyrazMomm teşekkür ederim aynen öyle vaalla bidaha kuaföre gitmem heralde bu yaşadığımdan sonra 🙏
[silindi] Benim yüzümde olmuştu bu dediğiniz haftalarca geçmedi çok korkmuştum kuaför de hala normal diyor herkeste olur bu diyor gerçekten işi bilmeyen yapmasa keşke önüne gelen sertifika alıp kuaför oluyor
myangelson cennetomrum cennetomrum inşallah geçer canım bir an önce tekrar geçmiş olsun. Bir süre yanacak haberin olsun 😕
cennetomrum Fndkkrdu teşekkür ederim doktora gittim batikon sürdü krem yazdı batikon uygula dedi işte bende öyle yapcam inşallah kapanır 😔🙏
yanlisanlamaama cennetomrum bi arkadaşımın da başına gelmişti bir iki sene önce iç dudakta yırtılma olmuştu kremlerle batilonla falan baya hızlı iyileşmişti bi daha da ağdaya gitmemişti geçmiş olsun
cennetomrum Kizlar normalde 27+4 haftalık hamileyim ama doktor bugün ultrasyindan baktı ultrasyinda 29+4 haftalık gösteriyor kötü bi durum yok dimi 🙏