Lelalela Kızlar hemen umutlanmak istemiyorum ama ilk kez geciktim ama şöyle bir durum var 19 Eylül batım dı ben 14 Eylül’de test yapmıştım negatif çıkmıştı birdaha da yapmadım reğlim de 3 gün gecikti ben şimdi ne yapsam acaba tavsiye verir misiniz biraz
nzlbrn Lelalela benim reglime 6 gün kala kanda negatifti 3 gün gecikti sonra pozitifi gördüm inşallah seninde öyle olur 🙏
Egemendoruk Lelalela benimde adetimin ustunden 5 gün gecti test yaptim silikti baya, gozle gorulmeyecek sekilde 5 gun daha bekledim baya koyu olmustu sonra kadin doguma gittim🥰 bence test yap cikmasa saglik ocaginda kan ver
sdkshn Lelalela 2 gün geçmiş adetinden bence yapabilirsin 😊 net öğrenmek için kan da verebilirsin daha kesin olur
Lelalela sdkshn bulunduğum yere yeni taşındık sağlık ocağına kayıt yaptıramadım daha ikametimi de aldıramadım gitsem şimdi sağlık ocağına birşey yapabilirler mi
Lelalela Beren02 geçen aylarda hep adetten 1 hafta önce test yapıp dururdum bu ay ne oldu bilmiyorum nasıl duruyorum onu da bilmiyorum eşim akşam alacak test🤭
Esm27 Egemendoruk ne güzel siz müjdelenmişsiniz. Bu gebeliğinizi öğrendiğiniz de yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz? Çok merak ettiğim bir durum var. Geç döllenme geç yumurtlama ile ilgili mi?
Rabiaeso Lelalela yaparlar misafir olarak aliyolar ben de kayıtlı olmadığım sağlık ocağında baktırdım HCG degerime
1prensesannesi__ Lelalela yaparlar canım kayitli oldugun saglik ocagi yakinsa bazen yapmiyolar ama sansini deme bize de haber ver
KuzeyinAnnesi10 Lelalela kız iyi dayanıyorsunuz 1 gün gelmese koşar test yapardım evde testle yaşıyorduk eşim artık kızıyordu bana ya