elifsen Sevgili Annelerimiz aylık olarak ortalama ne kadar mutfak masrafınız var? En çok neye para harcıyorsunuz? Tasarruf için yaptığınız bir şey var mı?
Merveeemsiii elifsen valla şuan hamileyim çoğu kez akşam yemeklerinde annemdeyiz, sabahta iş 😀 çok giderimiz olmuyor meyve tüketiyorum işte bide izinli günlerim de yemek vs bu süreçte keyfi bir şey almazsam eğer 1000-taş çatlasın aylık 1500 tl gidiyodur
Melike_4949 elifsen ben aylık değil günlük ihtiyacım oldukça alıyorum bakliyat pek tüketmiyoruz yazın kışın daha çok gidiyor
Esracigdem elifsen hesaplamadım ama güzel harcıyoruzdur. Tatil bittiğinden beri evde yemek yapamıyorum. İzinlerimi dogum sonrasına aktarcam diye daha cok msrafa girdik resmen 😬😁
_Abdullayeva5_ elifsen Ah canım ben hic bilmiyorum 😂kaynanamla kaynbabam alıyor vallaha onlarla kalıyoruz iyiki də kaliyoruz eşimin maaşı yetmezdi Azərbaycanliyam aylık 300 manat çıkıyor vallaha sizde kaç TL yapar bilmiyorum
elifsen Merveeemsiii ay ne güzell. Ben çalışırken bile kimse gel akşam bizde yiyin demedi 🥲 şu an çıktım işten ikiz gebelik zorladı biraz, en az 3 bin gidiyor. Dışarda yemekler hariç
Glcngzll Canım aylık net 8-9 bin buluyor. Belki daha fazla eşim et yiyor sürekli maalesef bu arada deterjanlar içinde daha azını yapanı tebrik ediyorum
elifsen Glcngzll ay evet market alışverişleri vs tutuyor o kadar. Eşim de ya etli ya da bakliyat yiyecek sebze asla yemez.
Mmnj Glcngzll kız 8 binmi yazdn 1500 giderdir aylık net bazen bazı yiyceklrimiz erkn biterse diğer aya kadar 500 daha gider 1.5 ayda 2000 yni şok oldm 8 bin askeri ücretli bu parayı veremez tabi zaten aldıgı hemen hemene o kadr yüksek alan yaşıyor hayatını
Merveeemsiii elifsen benim ilk aylarımda çok aşermem oldu annem memleketteydi yapamıyodum ozaman sadece bir ayda 3.5 4bib gitti ama şimdi ne istesem yapıyor annem , yakında olması çok güzel
Yildizyildiz94 5 milyar yakın net gidiyor herşey pahalı tabi birikim yapamıyoruz inşallah yaparız bebekte geliyor.masraf artık artar 8 bin 9 bin olur belki
Miracleee elifsen en fazla 3 bin tutuyor. Hamileyim ve kuruyemis. Deterjan. Etimiz kiymamiz. Meyve sebze ivir zivirla bu kadar. Yetiyor çok şükür. Abur cubur gazlı içecek vs girmez evimize. Zaten yağ tuz Şeker makine deterjanlari vs gibi şeyler her ay alınmıyor ki.
Ebebe Miracleee gerçekten tebrik ederim dün markete gittim meyve sebze kahvaltılık soda kuruyemiş aldım + hijyen ürünleri 1200 lira tuttu ve yemek olan kısmı maks 1 hafta gider yani ki et yok daha içinde
Yazmelegi_ elifsen en fazla 3000 ama deterjan felan sayarsak 4000 4500 tutuyor deterjanlari da her ay almıyorum zaten büyüklerden toplu alıyorum bana aylarca gidiyor
viildaaannn Kredi kartından yiyecek tarafına baktım şimdi gıdaya yani sadece 6 buçuk bin gitmiş lüks de yemiyoruz aslında ama siz nasıl 1500 felan şaşırdım doğrusu
Firstmomfirstchild Glcngzll valla yedim 🤣 mide bulantisindan dolayi ne anne oldu ne kayinvalife olmayinca eve alisveris yapip kendimi zorlamak yerine dolana hicbir sey almayip yedim. 🤣 ve o kadar tutmadi. Günlük yediğin şeye göre gideri var. Ama dürüm yemek yada gidip corba icmek cokta pahali degil