cokkasmabeabi ayy doğumu okurken kendi dogumumu hatırladım resmen ya, ama sizinki inanin benimkinden daha kolay olmus travmanin alasini ben yasadim🙈benimde 3.dogumum ve bende suniden korkarak bekledim 40+2 de jendi sancimla tam aciklik ile hastaneye gittim ve ayni sekilde bebegim kanala inmemisdi ebe doktorum gelmeden suyu patlatmayacagini soyledi ve o bebek insin diye yapması gerekeni yapti ama o kadar can yakici degildi yada sancidan ben anlamdim ama benim ikinma hissim hic gelmedi üstüne üstlük yine o kısım zorlayinca bebegimin kalp.atisinin hizlandigini duydugum da panik oldum ve kesisiz super hizli bir dogum oluyor dedikleri ben sag bacagimi kasmisim acamadilar.bende farkinda degilim o anin korkusu acisiylaz ve malesef yırtılmalar.oldu bebegim kordonla dogdu o an aglamadi onun panigiyle beni bi biraktilar uc bes saniye, sonra diksi fasli yarim saat ve oyle bi aci yok en hassas yerler ve uyusmuyorda cunku vajina ici yırtılmış 🙈 sonrasi benimde 3.dogum oldugu icin ayni sekil odama gelip karnimdan bastirmak alttan temizlemeye calismalar ve ebenin bunu yapmazsam rahmini almak zorunda kalırız allah korusun deyisi vs 🥴 Allahim Allahim neyseki 16 günlük oldu bebegim , hikayemi yazamadim henuz cunku hastanede ayri bi travma yasadik gecti gitti ama ben yeni kendime geliyorum,
Demem o ki sen cok sanslisin inan, kesin yirtign olmaması cok guzel sagliklq buyut bebisini❤️