Selma2412- Gmzydn amin canım hepımız insaAllah 🤲🏻Bende kasık ağrısını cok yaşıyorum ara ara bi gidiyo bi geliyo aklım orda kalıyo rahim büyüyo dediler ondanmjs sanırım
Gmzydn Selma2412- hayırlısıyla şu cumartesi günü sağlıklı dediğini duysam doktorun okadar rahatlıycamki ağrılar bile umrunda değil yeterki sağlıklı olsun bunlar tatlı ağrılar 🥰
Edaa3595 edasontr 7+4 üz bizde mide yanması ekşimesi herşey mevcut ama kusma yok henüz uyku halim çok hiç bişey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum 😂
Selma2412- Gmzydn evet canım insan kuşku duyuyor yoksa her ay adet sancısı da bpyle ☺️ her zaman saglıklı olsunlar 🌸🤲🏻
Tubakaba Bizde şuan 6 haftalığız bebiş gözükmüyor normal heralde ve benimde çok kasık ağrım oluyor umarım normaldir
edasontr Tubakaba devkete gittim 6+4 de benmde kese gorundu bebek gorunmedi ama ozelde gormustuk o yuzden icim rahat 30 unda tekrar gidicem kalp atısını dnlemeye insallah duyarımmm cok heycanlıyım bende hic bir belirti yok gogus agrısı dısında
Papatya8698 Tubakaba Gayet normal dedi doktorum 8+3 te dr kontrolüm vardı özellikle söyledim gayet normal dedi 😊
minikpatik Ecemsi 6+4 , 7+4 , 8+4 gibi dört gün geçince diğer haftaya girmiş oluyorsunuz yani 6+4 ken artık 7 haftalık diceksiniz
Tubakaba edasontr bende özele gitmeyi düşünüyorum. Bende de tansiyon çok düşük 9a 5 her gün halsizlik var sürekli böyle devam etmez umarım.
edasontr Umut_aras ben calısıyorumm valla doktor bisey demedi bana çalışıyorum dsdim sorun yok dedü bide ikiz demekkü tehlikeli bırsey yok
sln23 5+2 deyim bende 😍 25 eylülde doktor kontrolüm var,vajinal yoldan muayene edecekmiş doktor şans dileyin kızlar her şey olumlu olsun 😇
edasontr sln23 insallah hersey diledigin gbi olur kzummm evet cok heycanlj bisey ama bnce alttan kontrel ettirme biraz daha bekle karından baktır derim senin tercihin tabiki karışmak gbi olmasın ama
Aysoshh sln23 merhaba bende 5+4 diye gittim karnımdan baktı 4+5 dedi karnımdan kese görüldü sizin neden vajinal ?
Deryayldzz edasontr benimde son adetim 27 Temmuz 5 haftalıken keseyi gördüm bugün tam 8 haftalık oldum gittim bebeği gördüm
edasontr Deryayldzz benmde 31 temmz son adet tarihim bende 30 unda kalbını dnlıcem insallah hersey yolundadır
sln23 edasontr doktor öyle söyledi ama alttan baktırmak tehlikeli mi ilk gebeliğim benim de bilmiyorum