Deletedmom35 Berataras içler acısı bir durum yaaaa çok zor gerçekten Allah başka dert vermesin kız ınstagram nedir ya aç bir çakma hesap al bu kadar istiyorsan
Arzymn deletenmom1841 ben de geçen gün çok güzel bi pantolon beğendim ama alamadım, bana göre bedeni yokmuş, geri zekalılar niye dikmiyolarsa bana göre 😒
Atlarlayasayan Berataras instagrama gerek yok butik bilgilerinde telefon yazıyordur ordan arayın hesaba havale yaparsanız gönderirler he madem görmermiyorşar ve çok beğendiniz açın bir tane hesap
Zuhales Üstüne gitmeyin belki teknolojiyi anlamıyor, sen yolla bana parasını hesap numarası vereyim mi? Parayı yolla ürünü yolla alayım sana olur mu ???
Mela caglacaglar başlık instagramim yok yardım . Hangi konuda yardım istiyorsun o zaman he anlat bakalım. ..
Duyguuuu Berataras Ee ne yapabiliriz hesabimizi ve sifremizi mi verelim ne gibi bir yardımda bulunabiliriz?
Esraaaaaaaaa Berataras nette siyah inçi diye bi sayfa var ben 3 pijama takımını 123 çe aldım lohusa pijaması değil ama büyük beden aldım