Necla06 Berataras terapi gibi oluyor valla pijamayi bırakın şimdi de şeyi anlatın insanları saf yerine koyunca dalga geçmeye çalışınca ne geçiyor elinize anlatsanıza biraz?
Deletedmom35 Berataras içler acısı bir durum yaaaa çok zor gerçekten Allah başka dert vermesin kız ınstagram nedir ya aç bir çakma hesap al bu kadar istiyorsan
Amargi_nes Muhammedamine yaw valla alemsin. Basliga bak soruya bak çıldıralık oldu bu postlar aldi basini gidiyor yeminle🤪😅😅😅😅
Berataras Bı tane pijama takımı beğendim ama sadece Instagram hesabından alınabilir diyor ne yapicam yaa
Atlarlayasayan Berataras instagrama gerek yok butik bilgilerinde telefon yazıyordur ordan arayın hesaba havale yaparsanız gönderirler he madem görmermiyorşar ve çok beğendiniz açın bir tane hesap
Mela Şimdi biri dese ki ver adres bilgini ödeme olarak kapıda ödeme. .. sen adres mi vereceksin burdan ????? Veya kredi karti ödeme ver kart bilgini dese . Saf misin insanları mi saf yerine koyuyorsun instagram acmayi bilme ama buraya hesap Aç Konu aç. Cnmsn.....
Berataras Canım tabi Instagram açmayı biliyorum imkan dahilinde açamadım fikir sordum sadece başka yolla alınabilir mi diye bunda abartacak ne var yani
Berataras Necla06 seni niye saf yerine koyayım ki ne olabilir sadece soru sordum kullanmıyorum diye bilmiyorum o kadar yani biraz iyi niyetli olmayı mi denesen acaba
Berataras Ya ne dalgası ne kadar kotu niyetlisiniz bı soru sordgumuza pişman ettiniz hakaret yok bişe yok canım link paylasmislardi ona tıkladım açıldı pişman ettiniz ne biçim bişe yaa