Kubrameral61 10 haftalık gebeyim yeşil akıntım olduğu için doktorum gynolomexın 100mg yazdı küçük haftada kullanan oldu mu ilaç konusunda hep pimpirikliyim yan etkisi olan oldu mu
1sadeturkahvesii Kubrameral61 ben kullandım bi yan etkisini görmedim sadece ilk zamanlar yeşil sarı akıntı oldu oda sanırım içerideki iltihabı attığının göstergesiydi
myangelson Kubrameral61 doktorun yazmıştır merak etme zararlı birşey yazmiyorlar. Ben kullandım bir sorun yaşamadım hatta normalde de candida oluyor bende antibiyotik vs kullandığımda hemen doktor mantar başladığı zaman eczaneden al hemen kullan dedi bana. Yan etki falan yaşamıyorum baya fayda ediyor
dtburcuuu Kubrameral61 iki tane fitil mi bana da yazıldı kutuyu açınca içinde beyaz fitil üzerinde kahverengi leke görünce kullanmaya korktum sizde de öyle mi yoksa tamamen beyaz mi fitil
Gul2769__ Kubrameral61 canım bendede enfeksiyon vardı ve doğuma kadar sürekli bir gidip bir gelir enfeksiyon hamilelikte normal sen bol bol su iç günde üç litreyi devir ben öyle yaptım da iyi oldum biraz tabi fitil de kullandım ama şu daha iyiydi şimdi suyu biraz az içiyorum bu günler de diye enfeksiyonum yine başlıyor galiba su çok önemli enfeksiyonda
Nfm Kullanın iltihap ilerlerse daha kotu sonuçlar doğurur. Bir de sirkeli bol suyla yıkayın arada vajinayı
Kubrameral61 Nfm bugün verdi doktorum ondan öncede donaxyl 6 tablet fitil kullandım ama pek etki etmedi hamileliktede çok ilaç kullanmak istemiyorum normalde ağrı kesici bile içmeye korkan bi insandım hamile olunca bu korkum ikiye katlandı 🥹
myangelson dtburcuuu mutluresim.com a girip oradan yukleyeceksin direkt linkler kısmında yazan yerdeki linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksin
Gul2769__ dtburcuuu cnim bunu kullanma kaynanama doktor vermişti sanırım böyle deildi gayette beyaz temizdi başka bir eczaneye git sen
dtburcuuu myangelson baktım baktım eczane diyor hepsi böyle annem götürdü ordakiler de aynıymış kullanmadım o yüzden zaten pimpirikliyim hamileyken ilaç kullanmak istemiyorum aynı eczaneden vitamin aldım gecenlerde bir tanesi yine içinde su var gibiydi anlamadim bu gyno lomexin 600 mg
myangelson dtburcuuu nasıl hepsi öyle ya ben bundan kaç tane kullandım bembeyaz hep hiç boylesini görmedim saçmalık. Kutusunun resmini de atar mısın yani ismi falan da aynı da yine de kutu olarak da göreyim bı. Hatta en son 3-4 ay önce aldım kullandım eczaneden