_Abdullayeva5_ Aysunays Valla ben hic duymadım ama koyuluyodur yani ben duymamış ola bilirim. Benim eşim babasının ismini koymak istiyodu erkek olursa izin vermedim erkek isimləri diyorum beyenmiyo bilərəkdən😂
Aysunays _Abdullayeva5_ Elif Arapça … İkimizde Türküz zaten😁 sizdeki bazi isimler bizde de var Aydan Ayla Ayca ay li isimler zaten genelde Türk ismi. İlay görmüştüm birkac tane acaba yaygın mi diye merak ettim 😊🇦🇿🇹🇷 saglikla gelsin evladiniz insallah 🙏
Edebiyacianne _Abdullayeva5_ hepimiz Türk çatısı altındayız Türk Azerbaycanli diye bı ayrım yok neden böyle düşünüyorsunuz biz soydaşız
_Abdullayeva5_ Dilek_5 Yok estafurulla canım ben kimseyi kırmayı sevməm🥰 günah ama yani kəndi isimlerimize önəm veriyorum ama sizde de bizim isimlerimizden koydugunuzu görmədim zaten eşim hic sevmiyo yalnız kendi isimlerimizden
_Abdullayeva5_ Aysunays Ayça bizim diyil valla inci , bu bunları seviyodum hepsini koydular akrabalar 😂 çok arastirmiyorum isimləri usengecimde😂🤫
_Abdullayeva5_ Aysunays sizdədir saglikli gelsin canım insAllah ama benim çok korkum var Allah bağışlasın bebeyimi bana
Emosss51 Ilkannelik41 bende kız olursa Mihra düşünüyorum. Hem ablasının adı da Mina uyumlu olur diye düşündüm.
Aysunays _Abdullayeva5_ Rabbim evladını saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bağışlasın içini ferah tut her sey guzel olsun insallah😊