Bahar6667 Asliigurbuz59 Hüma Nur koycam kızımin adini 💜 Anlamı Başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu. Saadet, mutluluk
Cimcime_anne06 Asliigurbuz59 Daha cinsiyet belli değil ama kızım olursa Efnan , Ecrin , Umay ada , aden, Asel, Miray Bu isimler çok hoşuma gidiyor özellikle Umay ada ama nasip kızsa daha eşim ne diycek bilmiyom 😂
Donthappymom Huzurluesra bunu çok iyi araştırmanı tavsiye ederim sakın goggle den arayıp orda yazılanlara kanma bunu bizzat hoca da söylüyor ama tabiki bebek senin istediğini koyabilirsin sadece söylemek istedim
tambirleydi Zeynep ela İnci İpek Hafsa Eliz Ama yine de daha güzel isim vardır ben d o ismi arıyorum işte
_Abdullayeva5_ Cinsiyyetimiz daha bəlli diyil kızım olursa Ahu koymak istiyorum insAllah Allah nasib edərsə ama erkek ismi hic bulamıyorum türk ismi də koymicam Azərbaycanlıyim
Aysunays _Abdullayeva5_ bisi sorabilir miyim Azerbaycanda da İlay ismi konuyor mu Türkçe bir isim ya merak ettim😁
_Abdullayeva5_ Aysunays Valla ben hic duymadım ama koyuluyodur yani ben duymamış ola bilirim. Benim eşim babasının ismini koymak istiyodu erkek olursa izin vermedim erkek isimləri diyorum beyenmiyo bilərəkdən😂