Cansucannnnnnnn Elenora hahahah eşimede sorsam aynı şeyi söyler bence yani söylemeli söylemesi lazım 😂😂😂
Meral1212 Eliffc01 ben yay eşim balık, evliliğin ilk zamanları büyük sıkıntı şimdi çok iyi alttan alıyorum o yüzden mükemmel, eşim zor değil , sizde evlilik nasıl
Nuraaa Elenora Ben ♌️ aslan, eşim ♑️oğlak Genel olarak cok iyi anlasiriz Sadece ben aslan olarak en iyisi kalitelisi havasındayım😀 para harcamayı severim Ama eşim daha kontrolcü konusunda biriktirmegi çok iyi bilir
_brcu88_ Elenora 😂😂🤣valla eşim hamileliğimin başından beri dualar ediyor kızım inşallah sana çekmez diye 🤣🤣🤣🤣🤣
tugbadurmaz34 Ben Aslan eşim Koç Burcu iki lider burç ama ben daha baskınım inanılmaz uyumluyuz maşallah 🧿 7. Yılımız
Elitopatra25 tugbadurmaz34 ay ne güzel maşallah maşallah böyle mutlu çift görünce duyunca çok mutlu oluyorum Allah’ım herkese mutluluk huzur versin hep mutlu olalım yuvamizdaa🤗🙏
Elitopatra25 Deletedmom_116 seninle aynıyız benim burçta ikizler eşim boğa bazı konularda çok zıtız anlaşamıyoruz sizinde öylemi 😄
Deletedmom_116 Elitopatra25 biz çok konuda anlaşamiyoruz 🤣🤣🤣Ama sonunda benim dediğim oluyo ve oğlum ikizler sen düşün
tugbadurmaz34 Elitopatra25 çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için aslında her şey anlayışa bakıyor karşılıklı olarak yapılan tüm fedakarlıklar ilişkide ki refah seviyesini mutluluğu ve huzurun daima yukarı taşır 🥰♥️🧿