tgbas aysenur30a normalmi dedi doktor suanda kaç haftalik kaç kilo benimde 31.6 1700 1800 dedi bugun doktor bana az geldi biraz
Muy Benim de dün kontrolüm vardı 37+6 çatı ve bebeğin gelişi iyi normal doğuma uygunsun derken doktor bebeğin kilosu 3590 çıktı 2hafta sonraya kontrol var kiloya göre karar verilecek doğum türüne
Meeryem M18a17 bende en son gittigimde 29 haftaydim 28 haftalik gorunuyor dedi yani 1 hafta geride 1190 kilosu
Eylulum25 Merve1531 benmde 31 den beri 1 hafta gerideydi bugün gittiğimde 10 gün geride dedi pazartesi tekrar gidicem yemeyle alakalı düzelir mi acaba ya
palperol Blcn_13 yanı bız arkadaşımla bol bol yedık pek de bı fayda yok 😂 arkım 40. Haftada 3300 dogurdu
M18a17 Meral1212 inanirmisiniz hani öle kilo yapicak bişey yemiyorum .önemsemiyorum ikinci gebeligim .kızımda çok özen göstermiştim 3 600 doğdu . Nasip olursa erkek bebeğim olucak ama bunda hiç ozenmiyorum .yemem de öle iştahlı değil ama sadece meyveyi çok tüketiyorum aciksamda meyveyle gecistiriyorun
Mervikk59 Meral1212 muz ceviz süt cicibebe önerebilirim bunlarla beraber meyveye ağırlık verin tabi birde ben bunların etkisi olduğunu düşünüyorum bu hafta çok önemsemedim ben mesela bunları normalde haftada 150 gr alan bebeğim bu hafta sadece 50 gr almış
Kelebekk18 Hiramucizemm bende 35+0 haftalıkta kontrölüm vardı 2300 gram gayet normal dedi bana az geldi iki üç haftaya dogurursun dedi bebek başı aşağı pozisyonu almış 🤷🏻♀️