Elfanne Damlayz sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah analı babalı olsun her daim çok geçmiş olsun bisey sormak istiyorum epiduralin etkisi 5 saat diye biliyorum siz 5. Saatten sonra hissettiniz mi ağrı veya doktor kaç saat etkisi sürer dedi
Damlayz Elfanne Hayır epidural aynı ucunda serum gibi su takılan bişey bitiğinde tekrar takabiliyorlar
Selma2412- Damlayz canım hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasib olsun 🌸 epidural ne oluyor birde nişanım geldi demişsin suyun mu geldi yani su geldikten sonra evde sancı çoğalacak mı diye bekleyebilir muyuz
Damlayz Selma2412- Teşekkür ederim sağolun epidural belden aşağısını uyuşturan iğne nişanda su gelmesi değil hafif kanlı bir şekilde görülen akıntı
Mervece_16 Damlayz birde epiduraldan sonra bel ağrın vs oldumu çoğu doğurduktan sonra sancım kaldı belimde dior
Damlayz Mervece_16 Hayır herkes bana sonrasında bel ağrın ve baş ağrın olur dedi ama çok şükür bir sorun yaşamadım bence o insandan insana değişen bişey
Damlayz Yas3ming Nişan geldikten sonra hemen doğum başlamıyor bazen 2 gün sonrada olabilir bazen 1 hafta sonrada benim 40.haftam olduğu için sancım hemen başladı diye düşünüyorum
Yas3ming Sevdeninsaresi benimki de beyaz sümük gibi akıntıydı canım ama baya yoğun geldi sonra belim hafif ağrıdı ama hastaneye dayanamıcak gibi olunca gel diyorlar ya öyle bir ağrım olmadı
Aybarssena Damlayz siz normalde daha önceden doktorunuzla epidural yaparız diye konuşmuş muydunuz yoksa doğumun olacağı gün kendiliğinden gelişen bir durum muydu
Damlayz Aybarssena Hayır bende doktorumda herşeyin normal ilerlemesini istedik ama sancı çekip açılma olmayınca bir süre sonra bitkin düştüm ve en son epidurali tavsiye ettiler
Nisipk Gerçekten çok pozitifmiş. Okurken mutlu olup gülümsedim🥲… Allah hepimize rahat bir doğum nasip etsin. Minisinle sana da hayirli ömürler versin inşallah 😍😍
merve_3807 Allah analı babalı büyütsün inşallah benim şuan ikinci hamileliğim ilki o kadar kötü geçti ki çok korkuyorum doktorum doğuma 15 dakika kala geldi yanıma çok ilgisizdi
Damlayz merve_3807 Korkmayın ne kadar rahat olursanız o kadar güzel ilerler zaten korkmanızda o gün olacakların önüne geçmeyecek 9 ayınızı 1 güne korku dolu bağlamayın hergününüzün ve her anınızın tadını çıkarın 😍