RSRS57 umrumdadegil 16sindan qehveyi rengde akinti var dufaston yazdi keadi Indi idrara cikdim hicbirsey gelmemis bu normalmi?
RSRS57 umrumdadegil yeni daha deqiq xebermi demeyi Amma onu deyim mende 1x Ci usaq bos hamilelik kecrmisdim
umrumdadegil RSRS57 isterseniz tekrar doktora görünün bilemiyorum sebebini doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir Sürekli olan bir kanamaysa
umrumdadegil RSRS57 En iyisi yarın doktorunuza gidin bir problem vardır belki önceden önlem alır şuan size şundan olur bundan olur diyemiyorum çünkü kahverengi lekeniz de geliyormuş doktorunuz detaylı bakar
RSRS57 umrumdadegil dufaston yazdi dedi günde 3defe iç Söylediki yerleşme kani olabilir bilmem kafam şişdi adetimi gözleyene kadar
Deli_hatun_7 Gmzzzz ayyyy çok sevındım darısı bana ve isteyen herkese benimde adete 4 gün var bekliyoruz bakalım senin belırtıler neydi
RSRS57 Deli_hatun_7 16sindan banda qehveyi rengde akinti var geliyo dufaston içdim azalmiş amma hayla geliyo bu yerleşme kani olarmi?
umrumdadegil RSRS57 bekle adetin geçince git gebelik varsa kese de görünür inşallah strese girme çok az kalmış zaten gününe 4 5 gün sabret güzel sonuçlar alırsın inşallah 🌸
RSRS57 umrumdadegil mende 1ci çoçukda boş hamilelik keçirmişfim kese variydi çoçuk yoxuydu İndi İnşAllah Hamiləyim Və Uşaqda Görünər Sağlam Olar İnşAllah
RSRS57 Gmzzzz mende qana oxşaar amma kan deyil qehveyi rengde axintidir dün axşama yaxin azaldi gelmedi indi iş gördüm deye gelmişmi ya seher idrara çixanda amma biraz vardi
Deli_hatun_7 Gmzzzz bende adet olacağım her ay 1 hafta önceden kahverengı leke gelıyordu bu ay gelmedi 4 gün var adete
xxR4bia RSRS57 kahverengi akıntı varsa iyi bi doktora gitmeni öneririm düşük olabilir, başıma geldiği için biliyorum