AyseEmre Eşimin kuzeni yapmıştı ama yakın zamanda değil 3 sene oluyor doktor önerisi mi istiyorsun canım
AyseEmre Aysoshh doktor önerisi olarak Levent Kandemir işinde çok iyi ilgili bi doktor. Normal doğum mu sezeryan mı
AyseEmre Aysoshh evet ikinci gebeliğim 29 haftalık hamileyim. Benim ilk doğumumda sezeryandı Levent bey gerçekleştirmişti doğumumu devlet hastanesinde. Suan medicanaya geçti o yüzden onu tavsiye ettim.
AyseEmre Aysoshh numune hastanesi Fikriye hanıma gidiyordum bıraktım üniversiteye gidiyorum suan. Siz Sivas’a yeni mi geldiniz
AyseEmre Aysoshh yok ya olur mu öyle. Valla normal gebelik takibi olarak randevu alıyorum özel gittiğim bi doktor yok canım ya orda da öneri istersen eğer Begüm kurt var özel bakıyor oda güzel ilgili bi doktor
Aysoshh AyseEmre bende bugün gebelik takibi diye bölüm varmış randevu aldım gittim ultrason da baktı kan falan verdi. Ücretsiz olana devam edicem doğuma kime gideceksin peki kimi düşünüyorsun
AyseEmre Aysoshh benim kız kardeşim üniversitede normal doğum yaptı canım ücretsizi de var ve gayet ilgililer. Benimki planlı doğum olacak sezeryan ve üniversitede olcam henüz doktor tercihi yapmadım
Beyzabc Üniversitede Şerife hanım var özel muayenede yeni gelen bir doktor ve çok ilgili ve nazik biri. Tavsiye ederim eğer ünide doktor arayışınız varsa