2cocukluu-annee evet tanıdıklardaki isimleri bende vermek istemiyorum her isimden 1 tane yeter sülaleye diyorum🙂
Hilal ismi nasıl sizce her yoruma açığım 😂
2prensessannesi aaaa benim de göbek adım başak :) hilal başak olacakmış kimlik cıkarırken vazgecmisler :)
Htopal sen ben misin :))))) ben de Hilalim ve Ayça vera koyuyorum Hilal anlamina geldiği için :)
Bircan67 aynen ya esimin tarafinda ozellikle erkek isimleri hep ayni ben de diyorum dunyada baska isim mi kalmadi da aynisini koymuslar.hepsi de akraba bi de
2cocukluu-annee aynen cok mantıksız geliyor 😀
Bircan67 Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın..🤲🤲🤲
pam21uk01 maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun
Bircan67 bence hoş ben begendim ☺️
Bircan67
Benim adım Hilal ailemde herkes kendimi bildim bileli kalın a ile telaffuz eder. Okula başladım herkes ince a ile telaffuz edince kendi adımı telaffuz etmekte inanın güçlük çektim ama tabii sonradan alıştım. Ben seviyorum ismimi farklı bir ağırlığı var bence
hilalaktascelik hmm buda bi degisik bakış açısıymış ozman belirtmek gerekiyor kalın a ile telafuz edince ince a ile diye
Bircan67 kesinlikle herkes sizden duysun bilsin bir harfin telaffuzu bile bende karmaşa yaratmıştı çocuk Yaşta olunca
Bircan67
Kayınvalidemin ismi çok sinsi bir kadın kendini de ismini de sevmem, Ceylin, Ecrin, Duha, Kumsal, Hayel, Cemre çok güzel isimler bence😊
Bircan67 eski bi isim ve kulağa hoş gelmiyor daha modern ve güzel isimler varken bnce buna takılı kalmayın Erva , Zümra,Alya, kızımın adı Asel 🥰 bnce araştırın derim çok güzel isimler var
Aysegul_my Ahsen Lina tabiki bnce 🥰