Bircan67 kendimden bahsedeyim ve çevremdeki hilallerden. Çocukken çok usluydum, gerçekten misafirliğe gider izin almadan yerimden kalkmazdım. Her zaman sevilen çocuk oldum, hani mahallenin ponçiği gibi. Çevremdeki hilallerde hep sessiz, sakindi. Yalnız şu var ben sessizim ama kendi arkadaş ortamımda cok esprili, hatta cılgın denilebilecek biriyim. Eğlenmeyi severim ama sakinliği de severim. Genelde çoğu kişiyle anlaşırım, lafımı esirgemem istemiyorsam yapmam. Birkaç Hilal tanıdığımda aynıydı. Biri sinsi demiş o isimden değilde kişilik ve burçtan kaynakli olabilir çünkü ben sinsi değilim😂😂😂😂

Aysegul_my aynen bende beğendiremiyorum eşime o isim şöyle bu isim şoyle derken isimler bitti 😀 26.haftadayım isim belli olsa isimli bişeyler yaptırıcam ama yok inşallah çabucak karar veririz
    bencede ahsen lina güzel ♥️

Basakhilal çok açıklayıcı anlatmışsınız 😊 yani insan eğlenmeyi de bilmeli yeri geldiginde sakinlik yeri geldiginde çılgın olmayı bilmeli tam istedigim şeyler 😂

Bircan67 kaç hilal tanidiysam hepsi fenalar fenası 😂ortalığı karıştıran kıskanç iki yüzlü sinsi yani iyi bir hilal bize denk gelmedi tabi hepsi bir degildir elbette iyisi de vardır

Bircan67 ama çocukken uslu bak sırf o sebeple bile koyulur isim😂😂 ben kızıma Ayça koyucam diğer anlamı Hilal demek ;) ikiside aynı eş anlamlı belki düşünürsünüz

Basakhilal aynen çocukken uslu olsun inş 😀 hmm ayça düşüneyim ayçada güzelmiş

Bircan67 bizzat benim adım hilal aile de o kadar sevilirim ki dayım da küçük kızına benim adımı verdi 😂 tatlı sevecen naif olurlar bence söylenmesi akılda kalması da kolay bir isim ben çok seviyorum henüz cinsiyeti öğrenmedim ama bir kızım olursa bende hilale anlam olarak yakın isimler arıyorum Ayça gibi 😊