Düşünceleriniz benim icin degerli isim bulamıyoruz kızımıza bitek hilal isminde takılı kaldık nasıl olur telafuz nasıl huyları nasıl olur belki çevrenizde hilal vardır şimdiden teşekkürler 🥰
Hilal ismi nasıl sizce her yoruma açığım 😂
Bircan67 Hilal ismindeki insanlar bence sessiz oluyorlar ama sinsilik de var onlarda bizim çevremizde vardı bi tane
Bircan67 hilal ismi güzel bence benim arkadaşım var çok sesiz çok sakin uysal bir insan
Ece de çok güzel
Bende iki isimde kaldım eşim beyefendiye bişi beğendiremiyorum hala resmen doğurcaz ama hala isim net degil ya kafayı yicem 😁
Ahsen Lina
Büşranur
Bu iki isimde kaldım birini secip koyucam
Aysegul_my Ahsen tabiki
Minigiim-vebenn52 evet ece de hoşuma gidiyor kibar telafuz edilişi ece ler de sakin oluyolar gibi
Bircan67 kendimden bahsedeyim ve çevremdeki hilallerden. Çocukken çok usluydum, gerçekten misafirliğe gider izin almadan yerimden kalkmazdım. Her zaman sevilen çocuk oldum, hani mahallenin ponçiği gibi. Çevremdeki hilallerde hep sessiz, sakindi. Yalnız şu var ben sessizim ama kendi arkadaş ortamımda cok esprili, hatta cılgın denilebilecek biriyim. Eğlenmeyi severim ama sakinliği de severim. Genelde çoğu kişiyle anlaşırım, lafımı esirgemem istemiyorsam yapmam. Birkaç Hilal tanıdığımda aynıydı. Biri sinsi demiş o isimden değilde kişilik ve burçtan kaynakli olabilir çünkü ben sinsi değilim😂😂😂😂
Aysegul_my aynen bende beğendiremiyorum eşime o isim şöyle bu isim şoyle derken isimler bitti 😀 26.haftadayım isim belli olsa isimli bişeyler yaptırıcam ama yok inşallah çabucak karar veririz
bencede ahsen lina güzel ♥️
Bircan67 komşumun kızı var Ece geçen annesi diyordu çok yaramaz diye😂
Aysegul_my Ahsen tabi Büşra çok klasik oldu artık bi de isimlerin sonuna nur eki koymak klasik oldu kalmadı artık
Basakhilal çok açıklayıcı anlatmışsınız 😊 yani insan eğlenmeyi de bilmeli yeri geldiginde sakinlik yeri geldiginde çılgın olmayı bilmeli tam istedigim şeyler 😂
Basakhilal hadi ya 😂
Bircan67 kaç hilal tanidiysam hepsi fenalar fenası 😂ortalığı karıştıran kıskanç iki yüzlü sinsi yani iyi bir hilal bize denk gelmedi tabi hepsi bir degildir elbette iyisi de vardır
Bircan67 ama çocukken uslu bak sırf o sebeple bile koyulur isim😂😂 ben kızıma Ayça koyucam diğer anlamı Hilal demek ;) ikiside aynı eş anlamlı belki düşünürsünüz
Basakhilal aynen çocukken uslu olsun inş 😀 hmm ayça düşüneyim ayçada güzelmiş
Bircan67 ahh ahh sormayın 😂
- Düzenlendi
Bircan67 bizzat benim adım hilal aile de o kadar sevilirim ki dayım da küçük kızına benim adımı verdi 😂 tatlı sevecen naif olurlar bence söylenmesi akılda kalması da kolay bir isim ben çok seviyorum henüz cinsiyeti öğrenmedim ama bir kızım olursa bende hilale anlam olarak yakın isimler arıyorum Ayça gibi 😊
Anneadayiii__ ahah sinsilik konusuna katılıyorum 😂 ama Naif Bi isim