Cankuss35 Kızlar eşimin sperm hareket sayı ve hızı iyi sadece yapısı normal olan az var bende araştırdım proxeed plus takviye ilacını buldum kullananlar var mı ben çok ümitlendim ☺️🙏🏻
Patito__ Cankuss35 cnm bnm kardesimin esine dr klomen vermisti bende sacma filan diye dusunmustm hatta erkeklerin kullandgni hic duymamistm. onla dorde cikmisti sigarayida birakmisti o ay hamile kaldi Bir urolojiye sorup kullanablir belki
Bbetll Cankuss35 ileri hareketlilik de sıkıntı var. 10 gündür proxeed plus kullanıyor eşim. İnşaAllah siz de biz de faydasını görürüz
Esranur_53 Cankuss35 benim eşiminde morfoloji %2ydi ben pcosum doğal yolla gebe kaldım. Hiç stres yapma oluyo ilaç falan kullanmadık sadece her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Mln Cankuss35 tabiki önce Allah’ın izniyle ama eşimin morfoloji %2 ve hız sayı çok düşüktü Proxeed kullandı sigarayı da bırakmıştı 1 ay içinde oldu mucize yani ilaç çok iyi ilaç sanırım morfoloji de takılacak bişey değil çok 😇
Cankuss35 Patito__ Bu ilaçta baya etkiliymiş kuzum allahtan sayıda harekette sıkıntı yok .. başladı bugün kullanmaya nasip bakalım 🙏🏻☺️
Efnanefnan Patito__ benim esimede doktor klomen verdi ben cok sasirmistim hep saniyordumki kadiblar kullanir ama oylr degilmis erkeklerde kullaniyor yumurta icin
Cankuss35 Mln evet zaten doğal yolla kalırsın dedi ama uzun sürebilir dedi . Bende araştırdım bu ilacı buldum . Umarım fayda görürüz böyle okudukça içimde kelebelekler uçuşuyor 😂🙏🏻
Mln Cankuss35 Allah’ın izniyle en kısa zaman da sonuç alırsınız içinizi ferah tutun sıkıntılı bir durum yok bence
Cankuss35 Mln inşallah ya evet yok gibi eğer morfolojiyi etkilerse ilaç hiçbir sorun kalmayacak allahın izniyle 🙏🏻☺️
Patito__ Efnanefnan evet cnm kullaniliyormus erkeklerde de ve faydasini gordu kardesim bende sasirdim demekki drunda iisine denk gelmek lazim. İnsaallah sizede fayda olsun
Efnanefnan Patito__ gebelik oldumu kardesinizin esi kullaninca yada spermlerde degisiklik oldumu yani
Valeryanka Cankuss35 eşim morfoloji için kullandı çok faydasını gördüğümüzü düşünüyoruz. Suan hamileyim🙏🏻 Allah size de nasip eder inşallah canım.
Efnanefnan Valeryanka hayirli olsun sevindim yorumunuzu okuyunca. Eşiniz ne kadar sure kullandi sadece proxeed mi kullandi doktorunuz nerede bilgi verebilirsen sevinirim
Patito__ Efnanefnan evet ikiside oldu ikinci aydi herlde kisa zamanda duzelme oldu ama onun esi amelytta olmustu