gncglozclk Cerenbelisx bende de aynı durum kilosu ıyı ama yemekle aram yok meyve cok yıyorum süt ürünleri cok tuketıyorum bide vitamin ılacları baska yok
filizkaplan Cerenbelisx evet özelde yaptırdım 30 dakika sürdü fiyat olarak 2.600. Doktorun adı Altan Cebeciydi.
rabiaozcans Cerenbelisx ben 20+4 te yaptırdım, boyu 21-23 cm civarı kilosu ise 360 gram civarı çıktı. eksik ya da fazla olabilir cihaz yanıltabiliyor sonuçta. 30-35 dk sürdü. perinatoloji doktoru altan cebeci’ye gitmiştim
Handeblm @rabiaozcans bende aynı 20+4 de yaptırdım aynı şekilde 360 gram ve 22 cm çıktı doktor kilosunu birazcık az buldu sizede böyle birşey dedi mi
KahveliBiAnne Handeblm zaten haftasında 330 400 arası olmalı en azın neyi azmış sağlıklı beslenmeye devam
birheyecanlikizannesi Ben de 20+4 te yaptırdım, kilosu 370 gram boyu 25 cm çıktı. Doktor normal dedi ikisi için de
gncglozclk annemsii evet canım normal ultrason buda ama detaylı bakılıyor benım 4D ultrasondu her gıttım de de aynı ultrasonla detaylı bakıyor sıkıntı var mı dıye
Sevdayaz Cerenbelisx 23 haftada gittim net olsun diye yüzünü asla göstermedi😂 540 gram kilosu normal dedi doktorda🌸