Cerenbelisx Detaylı ultrason ne kadar sürüyor kaçıncı haftada yaptırdınız bide bebişinizin kilosu kaç kızlarr
filizkaplan Cerenbelisx ben yarın gidicem detaylı ultrasona 21 haftalığım. Dünde normal kontrole gitmiştim kilosu 470 gram
rabiaozcans Cerenbelisx ben 20+4 te yaptırdım, boyu 21-23 cm civarı kilosu ise 360 gram civarı çıktı. eksik ya da fazla olabilir cihaz yanıltabiliyor sonuçta. 30-35 dk sürdü. perinatoloji doktoru altan cebeci’ye gitmiştim
Minigiim-vebenn52 filizkaplan yarın gidince yazar mısın net görünüyo mu bende net olsun büyüsün diye 23 ü bekliyorum ama beklemiym bari 😂
filizkaplan Cerenbelisx açıkcası ben doğru düzgün birşey yiyemedim et türü olsun balık türü midem kabul etmiyordu. Genellikle sebze olarak beslendim. Muz, ceviz, süt, yoğurt ,kaşar kilo aldırıyormuş
filizkaplan Minigiim-vebenn52 tamam canım yazarım. Ayrıntılı ultrasonu zaten 18. Ve 23. Hafta arası yaptırıyormuşsun bence daha fazla bekletme istersen
Minigiim-vebenn52 filizkaplan her hastane farklıymıs da 24 e kadar gelebilirsin dediler bana bende bari bekleyim dedim ama net görürsen bende gideyim küçüktür diye beklerim dedim güya ama sabredemiyorum görmek istiyorum bian önce 😂
gncglozclk filizkaplan banada dedi dedi ilaç olarak onu da kullanabilirsin balık Tuketmiyorsan cunku ben tuketmiyorum 😂
Cerenbelisx Ben 20+1 de gittim 360 gramdı doktor bir hafta önde gidiyo dedi kilosuna bende doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem almıyor sanırım kullandığım vitamin ve meyve yaradı
gncglozclk Cerenbelisx bende de aynı durum kilosu ıyı ama yemekle aram yok meyve cok yıyorum süt ürünleri cok tuketıyorum bide vitamin ılacları baska yok
gncglozclk annemsii evet canım normal ultrason buda ama detaylı bakılıyor benım 4D ultrasondu her gıttım de de aynı ultrasonla detaylı bakıyor sıkıntı var mı dıye
Cerenbelisx Minigiim-vebenn52 evet ayda bir kontrole gidiyoruz zaman geçmiyo resmen bebişi görmek için heycanlanıyorum 😊