ikiprensannesi53 Minik1Civciv ay maşallah kız o kadar oldun mu sen 🙈🙈🙈 hangi hastanede yapcan doğum peki
Esmaa_Nur Minik1Civciv bugün kontrole gittim bende de coraspini kesti diğer ilaçlara devam ekstrasan demir yazdı niye şimdiye kadar yazmamışız diyip 1 buçuk ay kala yazmasına ne demeli 🙄
Minik1Civciv Esmaa_Nur valla canım demir ilacı kullanmak gerekiyor ama ben içemiyorum kaç tane değiştirdim. Midemi bulandırıyor istifra ediyorum arada iyi olursam içiyorum.
Esmaa_Nur Minik1Civciv hatta doktorum bana normal doğum önerdi iğne kullanıyo olmanın bi sıkıntısı olmaz dedi
Minik1Civciv Esmaa_Nur yaa adına çok sevindim canım. Sende mi ikiz doz kullanıyordun. Yoksa bir doz mu. Valla canım üç doktor gezdim ben üçü de sezeryan dedi. Kendi doktorum da onu önerdi. Belki de riske atmak istemiyor.
Esmaa_Nur Minik1Civciv sabahları iğne vuruyorum akşamları da coraspin içiyordum birer doz. Doğrudur canım her doktor riski göze alamaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Esmaa_Nur Minik1Civciv o kadar kötü mü ya🙄 doktorum kilo alma diye vermemişimdir heralde dedi bende hiç kilo almadım diye seviniyodum😂😂
Minik1Civciv Esmaa_Nur valla canım decavit içemedim. Özel ilaç aldım sidefer içemedim. Feramat içemedim. En son ferritin yazdı suya atılan normalde aç içiliyor ama ben yemekten yarım saat bi saat sonra iyi olursam içiyorum.
Esmaa_Nur Minik1Civciv yaa bende deniyim bakim içtim içtim içemedm zorlamam zaten şuana kadar içmedim bu saatten sonra da içmesem pek bişi olmaz gibi😁
Esmaa_Nur Minik1Civciv öyle mii o zmn ondandır büyük ihtimalle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah anne olabilmek gerçekten çok zor artık bu devirde🥺🤲🏻