Eslem2112 _brcu88_ _brcu88_ bence sizin de üç buçuk falan olur die tahmin ediyorum çünkü son haftalarda çok kilo alıyorlarmış
_brcu88_ Eslem2112 aynen doktor da öyle demişti bakalım hayırlısı sağlığı yerinde olsun da kiloyu doğduktan sonra da alırlar 🤭
2bebek1 Zlnn beni 40+2de almıştı. Bebeğimin baş çevresi genişti kanala inmez demişti ama yine de 40 haftayı beklerim dedi gerçekten de öyle oldu hiçbir doğum emarem yoktu ne sancı ne ağrı ne kanala iniş. Bence bebek anne karnında ne kadar fazla kalabiliyorsa o kadar iyi. Yine doğru süreyi doktor bilir tabii
Busrayilmaz18 Minik1Civciv dogumdan ne kdr önce keseceğini söyledi mi onu merak ediyorum, kimisi bir gün önce kestiriyor kimisi 3 gün önce. İğneyi kesmekten korkuyorm ya nirsey olursa diye😔
bbusraa166 Busrayilmaz18 Bana doktorum bir gün önce bırakmamı söyledi 24 saat geçse iyi olur dedi pazar günü yapmayacağız pazartesi de doğum var nasipse 💕
ikiprensannesi53 Minik1Civciv ay maşallah kız o kadar oldun mu sen 🙈🙈🙈 hangi hastanede yapcan doğum peki
gkcnn Zlnn suyum geldiği için 36+2’de sezaryen doğuma alındım normalde doktorum sezaryen doğuma 38’de alıyomuş
Ozgeybs Zlnn 39+0 da nisanimin gelmesiyle sezeryan oldum. Acele etmeyin son haftalar çok zor ama cigerleirnin gelişimi için çok önemli. İçerde bir gun dışarda bir hafta demişti doktorumuz. Bu nedenle son ana kadar bekledim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
Esmaa_Nur Minik1Civciv bugün kontrole gittim bende de coraspini kesti diğer ilaçlara devam ekstrasan demir yazdı niye şimdiye kadar yazmamışız diyip 1 buçuk ay kala yazmasına ne demeli 🙄
Esmaa_Nur Minik1Civciv hatta doktorum bana normal doğum önerdi iğne kullanıyo olmanın bi sıkıntısı olmaz dedi
demirdursun Zlnn 36+0 olduk ben de aşırı derecede zorlanıyorum çünkü bebeğim 4 hafta önden gidiyor, kilosu fazla ve çok iri. 37 de alsa ne olur ki diyorum asla hareket edemiyorum yürümek istiyorum ama kasılip kalıyorum, çok zor 😐