Semrat Benimde bat 24 kızlar bende bekliyrm 8 gün önce ve 6 gün önce test yaptm çıkmadı belirtim yok bugün sadce biraz Migdem bulanıyor ama psikolojik olabailir
Deli_hatun_7 Semrat biraz erken yapmışsın kuzum gerçi sana dıyorum ama bende farksızım test gelse anında yaparım😂
Semrat Deli_hatun_7 kız sorma normlde yapmam bu ay bana bisey oldu hiç yapmamistm öyle test gelse yine yapcam hemen adet olana kadar devam 😝🤭
Deli_hatun_7 Semrat bende bir ara testten sıkılmıştım Artık negatif göre göre bende adete 1 gün kala kan verıyordum varsa çıkar diye ümitlenmıyordum yani ama bu ay kan vermek istemıyorum niyeyse 😂
Semrat Deli_hatun_7 boşver verme bekle canım boşuna kan vermeyelim gecikirse veirriz zaten 😁 bende test yapiyrdum hep bakalm böyle devam etmemem lazımda işte çok merak edyrz
Deli_hatun_7 Semrat ahhh bizdeki bu merak 😂😂 napacagız bekleyecegız benim miğde ağrısı tam gaz devam ediyor ve idrar rengınde koyulaşma var baş ağrısı ve dönmesı son gaz devam 😂
Esra-dnkts Merhabalar benim de bat 25 ama kaç gündür kasık ağrım ve halsizliğim var iki tane test yaptım bu sabah ikinci çizgi silik çıktı her ikisinde de yarın sabah sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum sizce erken mi
Donthappymom Esra-dnkts bence ver çıkar diye tahmin ediyorum benimde yumurtlamanın üzerinden benim de 8 gün geçti belirti görmek için çok mu erken
Semrat Esra-dnkts ne güzel canım peki erken gebelikmi normal testmi yaptin 😊 kanada pozitif görürsün inslh
Esra-dnkts Semrat https://www.hizliresim.com/asin20t https://www.hizliresim.com/qcx42l İki testten de yaptım böyle çıktı inşallah vardır 🙏
asli_hmz Semrat canım ben yine test yaptım yine negatif, seninle aynı gün bat inşallah hamileyizdir erken gebelik testinden tık yok adete 4 gün kaldı ama 🥹
Donthappymom Esra-dnkts aaa çizgi görünüyor hayırlı olsun gözün aydın inşallah darısı benim başıma olur 😍
Semrat Esra-dnkts canım ilk testinde bariz belli yaa var maşallah 🤗😍😍😍 ikinci test bende gözükmedi canım dosya yok diyor kesin var ama belli yani 😊 kan ver bence canım netlessin güzel hbrlerni bekliyoruz 🤗
Deli_hatun_7 asli_hmz benimkide 24ü kız test sipariş ettım daha gelmedi 5 gün oldu vereli bekliyorum yarınki listeye eklenmiş yarın gelecek büyük ihtimal belirtilerin varmı senin ben Semrat yanıt verdim oku bir tekrar yazmaya üşendim😂
Semrat asli_hmz inslh vardır canım adet gününü bekleyelim bozma moralini ben bidaha yapmadim büyük ihtimal benimde yok ama beklycez hayrlsi hakkmzda inslh hbrleselim burdan son dururmmzu 😊
Semrat Deli_hatun_7 belirtiler süper hehe inslh vardır canım dua edelim inslh pozitif sonucu görürüz hakkmzda hayrlsi belki benim pazara kalmaz bile gecen ay stresten 3 gün önce adet oldum 😔