Bsrblr Patito__ ama acılde benı öyle yatırdılar ve somra düştü kar ettı yani bıde karanlığı deneyım sağolasın 😍 sızde mi tansıyon hastasısınız gebelıkte de varmıydı
Patito__ Bsrblr bn normalde tansion hastasiyim. Hamilelik tansiyonu degil. Acikde oyle yaptiysa bilemem bn denk gelmedm ailemde de tansion hastalari var hic duymdm. Onceden ck tansionm duserdi hemen ayaklarimi yukari dikerdi drlr Siz yinede dr a bir giderseniz tansion cikinca nasil yatış pozisyonu yapayim diye sorun
Bsrblr Patito__ canım sen bu konuyu bılıyorsun ya bu protein kaçağı kaç olursa tehlıke oluyo Internet’ten bakıyorum +1 + 2+ 3 dıyo ama ben ne demek olduğunu anlamadım ve değer bna 390 demıstı doktorum
Burci22 Bsrblr normal idrar analizinde protein negatif ama iki taraflı çentik olduğu için dikkat edelim dedi bende tuzu kestim ekmeği kontrollü tüketiyorum ve su içmeye özen gösteriyorum ha birde ecopirin verdi doktor
zumrasmom1 Bsrblr bebeğin kordonundan kan aldılar bebek sağlıklı mı değil mi bakacaklar. Gebelik zehirlenmesi riskim olduğu için bebek sagliksizsa zaten yaşamaz dediler o zaman seni riske atmaz hemen alırız bebeği dediler. Ama bebek sağlıklı çıkarsa kilo aldırmaya çalışırız biraz dediler
Aliefezeyno YesimAykut merhaba 15 haftalık hamileyim ilk hamileligimde preklemsi olmuştu erken doğum ve bebeğimi kaybetmistim az önce doktordan çıktım sol normal ama sağ da aynı sorun çıktı doktor bir şey demedi tekrar aynısı olabilir dedi bende şu an çok kötüyüm bunun bı tedavisi önemli var mı acaba napcam bilmiyorum hiç iyi degilim
Yassmiinn aysglemrkn ben bu konuda araştırma yaparken mantarın bunu önlediğini öğrendim doğrumu bilmiyorum bi araştırın isterseniz
Yassmiinn Bsrblr cidden araştırın bi benimde tansiyonum yüksek çıkmıştı 14. Haftada ama çok şükür düzeldi idrarda protein falan çıkmadı bende dikkat ediyorum tansiyonuma bu ara baya düşüyor 18. Haftadayım ve coraspirin kullanıyorum 1 aydır
Bsrblr Yassmiinn Benım de tansıyon düzene bındı artık bu protein kaçağı da duzelır mıkı onunla bırlıkte
Gulgulhan YesimAykut vücudunuzda ödem var mı el ve ayaklarda? Doktor USG de kan akışı bozulumundan mi anladı protein kaçağını? Tansiyonunuz çok yüksek değil sanki? Duyduğum gebelik zehirlenmesi olanların 16 dan aşağı düşmüyor tansiyonlari
aysglemrkn Bsrblr gebelik zehirlenmesinin dereceleri var 13 14 başlangıç hafif preklempsi die geçiyor benim de öyle dikkat edilirse inşallah ilerlemez zaten ilerler se bekletmiyor doktorlar
Bsrblr aysglemrkn aynı orda kalırmı canım benım bı aydır şükür hıc 13 14 gormedı dıyebılırım yanı görse de güneşe çıkınca yorulunca ama on dk dınlenince iniyor tekrar
kvsr22 Gzmary35 Yatışınız yapıldı mı ,bugün benim de ilk defa tansiyonum 15 e çıktı ,dinlenince düzeldi ,doktor da kan ,idrar istedi.28. Haftaya girdim