Egemoms1303 tazeaaanne yaa ben bir kere kontrole gitmistim oraya ilgilenmediler insanda ister istemez üzülüyor. Sonrasında özele gectim ama dediğiniz gibi doğum fiyatları çok fazla ama devlet hastanesinden de memnun kalım oranı çok az tereddüt ediyor insan
tazeaaanne Egemoms1303 çok haklısınız nerede kendinizi iyi hissediyorsanız orada yapın doğum bu sonuçta çok özel ☺️
Egemoms1303 tazeaaanne isminizi daha önceden hatırladım sanki. Sünnet ile ilgili birşey sormuştunuz DENİZLİ olunca dikkatimi çekmişti🥰 onu yaptırdınız mi o konuda deneyiminiz nasil oldu
tazeaaanne tazeaaanne ayy evet ya randevu bulamadık biz Ankara’da memlekette yaptıralım dedik ama doktor muayene etti biraz daha büyüsün dedi erteledik bizde
Egemoms1303 tazeaaanne insan bi maddi düşünüyor bi maneviyat ağır basıyor değişik bir süreç 🙂 Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 💕
tazeaaanne Egemoms1303 Egemoms1303 evet gerçekten öyle ama zaman su gibi geçiyor hiç canınızı sıkmayın Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🥰
Egemoms1303 tazeaaanne Ayy Allah razı olsun canım benim inşallah 💕 Dilşen Karadeniz Kavuz ona gitmiştim
tazeaaanne Egemoms1303 bende ayın 20 sine ona kontrole gideceğim ya inşallah memnun kalırım kaç doktor değiştirdim 2 haftada 🥺
Egemoms1303 tazeaaanne devlette Berfin Can Gök, Elif Avşaroğlu, Gizem Cura Şahin var 3ü cok iyiymis ya Ama doğum için o gün kim varsa o yaptırıyormuş doğumu o yüzden ikilemde kaldim bende 🙂
tazeaaanne Egemoms1303 yok değil aslında fark etmiyor ama randevu bulamadım ben ondan bu doktor boşluğu vardı buna aldım
gunaynur22 tazeaaanne devlet hastanesinde doğum için aşağı katta bekletmişlerdi servergazide aile nerede bekletiliyor bilgin varmı canım