Evet kızlar sonunda doğurdum. 40+0 miniğim 18.09.2023 saat 9 25 dünyaya geldi.
İkinci gebeliğim ilk kızımda epidural normal doğum yapmıştım,bunda da öyle düşünüyordum ama hastaneye gittiğimizde çok geç kalmıştık🥲
1 hafta önceden hep Nisan belirtisi verdi 2 günde konrtrole gidiyorduk keyfi iyi açılma yok sancı yoktu. Pazartesi günü sabah 5 i 5 geçe bir akıntı ile uyandım tutamadım ilk suyum geldi biraz sonra küçük abdestim tuvalete koştum hemen çamaşırlarımı değiştirdim tekrar yattım tam anlayamadım su mu yoksa idrar mı diye yatar yatmaz az bişey daha akti eşime dedim suyum geldi sanki o uyku sersemi ilgilenmedi pek😂 hemen 10 dakika sonra sancı girmeye başladı, duşa girdim bı yarım saat sıcak su tuttum yikandim çıktım hala geçmedi saat 6 25 di çıktığımda çok şiddetlendi ağrılarım…
İlk kızım 2 gün hafif sancilarla biraz zor olunca bu da öyle olacak gibi geldi bana da biraz bekleyip sancılar siklasinca gidelim dedim ama dayanilmiyor ve ıkınma hissi geliyor eşimi kaldırdım o da ilk kziimda ki gibi ilerleyeceğini düşündüğünden biraz bekleyelim diyor ama ağlamaya başladım kendimi atıyorum yerlere götür beni doğacak diyorum hemen annesini aradı giyindim o arada 3 dakikaya düştü sancılarım o bize kiziyor sen neden bekliyorsun bu kadar diye ben de böyle erken olacağını düşünemedim tabiki,ilk kızımda epidural den de anlayamadım ki sancı nasıl bişey çok his olmadığı için 🥲
Saat 8 de yoldaydik ve 8 10 gibi yatış yaptılar hemen açıklığa bakıldı 7 cm dedi ebe ben dedim epidural takın ben yapamıyorum dayanamıyorum,o takilana kadar doğar ikinci gebeligin hemde dedi yattım ben artık nst takıldı bir defa kontrol edildi,plates topu getirdiler ve bana hareketlerde yardımcı oldular çok iyi geldi şiddetli ağrım var ama sanki o rahatlatıyor bagirmiyorum yatakta yatarken her yeri koparasim gelmisti. ardından hemen doktorum geldi haber verilince 9 25 de kızım dünyaya geldi çok hızlı ilerledi 3 dikisim var ve çok iyi hissediyorum kendimi evimize gelddik az önce evleri supurdum eşyalarımı yerleştirdim, harika hissediyorum ilk kızımda da 2. Gün iyidim ama bu sanki hiç doğum olmamış gibi sadece bebek emerken biraz karın ağrılarım oluyor o da ikinci doğumda ve sonrasında hep goruluyormus… Allah herkesin yardımcısı olsun çok güzel bir doğum yaptım sizlerde bir avazda kurtulun inşallah 💕🥲

Elisaninannesiii masallah rabbim sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın. Bende ılk doğumumda 2 gun sancı cektım cok zor bir sürectı. Sımdı ıkıncıye hamıleyım ve ılk doğumum gözumun onune geldıkce cok korkuyorum bu dogumumdan. Suan 39 haftalığım ve genelde ıkıncı cok kolay olr derler dogrumudur sızce