--seda-- palperol bende korkuyorum ama kendi kendime cesaret veriyorum diyorum ki sen aklına koydugun herşeyi başarırsın😁 pıt diye pıtlatacaksin sonra buraya gelip heyo kizlar size süper bir doğum hikayesi anlatıyorum toplanın dicem🤭😂 o yüzden cesaretini kırma🥰
palperol --seda-- bakalım ikizler burcu olan bırı olarak kararımı bı bakmışım değiştirmişim beklerım kendımden😂😂 gerçi sırtımdakı ağrı tam 1 saattır geçmedı ama yorgunluga baglıyorum. Sancım var ama şuan bellı yalancıda olsa, kasıklarım çatlıcak şimdi
Mineklc nefessmommm leke öncesi sancım yoktu leke geldi sancım başladı gittim 2 cmden biraz fazla açıklık vardı yatış verdiler suyumda geldi ama bebek kanala giremedi birezcık kilosu fazla diye akşam 10 a kadar sancı çektim olmayınca sezaryene alındım canım doğru bebeğim çok şükür
Papatya_kokuyo5 Sennannnamamam1 sancı olmaması iyi bişey değil asli da canım oğlum kanalda kaldı sancı hiisetmedigim için ıkınma hissi gelmiyordu suni taktılar sadece baş agrısı tuttum sancı gelmiyordu ebe baktı olacak gibi degil nefes alıp ıkın durma dedi oğlum doğdu morarmıştı
Papatya_kokuyo5 Sennannnamamam1 alt tarafta böyle degişik bir agrı oluyor özellikle sıcak suya oturduğumda anlıyordum o hissi
Eylul_- Papatya_kokuyo5 8 cm açıklığı nasıl elde ettiniz özellikle bir şey yaptınız mı peki açıklık olsun diye ?
Papatya_kokuyo5 Eylul_- düzenli olarak sıcak suya oturdum bol yürüyüş merdiven çıktım yerleri elimle sildim squat yaptım sancı hiç hissetmedim bir gittim ki 8 cm
nefessmommm Mineklc ay maşallah kuzum çok sevindim kaç kilo doğdu Allah’ım sağlıkla büyütmek nasip etsin
Slnrcn Kubrak5 bende öyle olmuştu bir hafta boyunca az az geldi. Son gün sabahtan başlayarak aşırı arttı. Doktorunuza bir görünün derim. Doğuma saatler kala sancım aşırı artmışken pembeye döndü rengi.
Gamzeaksam Mineklc Nişan suyun gelmesi mi oluyor ya aydınlatır misin beni bilmiyorum da bizimde 40 günümüz kaldı bakalım Kasım 1 dedi doktorumuz doğum için çok heyecanlı ve tedirginim ,korkuyorumda
eylulmihrasmom kucukprens01 çok afedersiniz bildiğiniz yumurta büyüklüğünde sarımsı bir sümük gibiydi. kan vs yoktu o yüzden nişan olduğunu anlamadım ama herkeste kanlı olmuyormuş doktora söyleyince nişan olduğunu anladım