Laylalaylay Liya98 1prensesannesi__ Kızlar sanırım hamileyim ben mutlu haberimi vereyiiim, ama bat 6 daha çok vardı, yumurtlamam erken olmuştu ovulasyonla takip etmiştim🥹
1prensesannesi__ Laylalaylay 😱😂😂🎉🎉🎉🎉🎉cok güzel bi resim canım senin adina cok sevindim ama evet gercekten erkenmis peki yumurtlamanin kacinci gunu bu gün
Laylalaylay Liya98 teşekkür ederim canım sol kasığıma ara ara sancı giriyor gibiydi göğüslerim ağrıyordu, yumurtlamadan 10 gün sonra test yapmış oldum işte biraz erken oldu inşallah yükselir düzenli olarak 💘
Lumlum Liya98 merhaba benim sat 9 Eylül, bat 4 Ekim, bu ay umudum yüksek çünkü biraz bel ve kaşık ağrısı yaşıyorum cumartesi günü de test yapmayı planlıyorum 🥰 inşallah hepimize güzel haberler pozitif testler🥰
1prensesannesi__ Laylalaylay 10 gün cok erken degilmi kaset testte cikmasi için insAllah test bozuk degildir canım bence hemen kan ver bize de haber ver
Laylalaylay 1prensesannesi__ kan verdim canım beta 15.23 çıktı 🥰🥰 evet çok erken çünkü duramadım kendime engel olamadım belirtilerim de olunca sabah uyanınca yapayım dedim 😂
1prensesannesi__ Laylalaylay cok cabuk yükselmis belkide ikiz vardır 🤣 tebrik ederim bize de dua et olurmu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🥰
Mrvkurt Gmzpkr Hadi gözünüzaydın olsun o zaman çok sevindim 🥹rabbim saglıkla geçirmenizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu 😍🙏🏻❤️
Laylalaylay 1prensesannesi__ ayyy canım benimm inşallah sen de en yakın zamanda bize güzel haberler verirsin 🥰🥰 Allahım isteyen herkesin kucağını sağ Salim doldursun ❤️ valla ikimizin de ailesinde hiç ikiz yok 😂
1prensesannesi__ Laylalaylay yaa olsun bi tane olsun saglikli olsun 🥰insAllah bu aydan yine umudum var ama bakalım ne olcak