minigin_annesi Aycann12 tatlim zaten internette oku gorursun...bende sasiriyordum senin gibi...hani derler yaaa basina gelen basmakci olur....bende yenii algiladim😍😍😍Darisi basina insallah🙈🙏😊
ebru23 Melike658 bende 20..haftadayim pit pit bisey atiyo da ben benim damarimmi seyiriyo diye pozisyon degistiriuodum 😂😂😂 hickirikmis 2 kere oldu kisa ama 5 dk felan
SinemAyaz Benimde oğluşum sık hıckırıyor normalde ayakları hep kaburgalarımın altında hareket eder hıçkırınca bası asagıda olduğu için alt karnımdan geliyor pıt pıt ritmik şekilde gülesim geliyor canım oğlum benim 💙
FerideA Ben 29+3 haftalık İki gün önce hiss etdim ya bende kızlar bu görseniz ne yapsa eşim mutlu oluyo ya Bırak yapsın kızım diyor Sana kolay benim karnımda olan bana oluyo😂 Amma ya çok kaynıyor ya valla son hafta hiç uyumuyom Hareketlerine uyanıyorum Uykusuzluk şimdiden yasiyom
Elaylama minigin_annesi ya salı günü doktor kontrolüm vardı ultrasondayken birden hıçkırmaya başladı hem de uyurken 🤨 ikisi bir arada kızım benim. ☺️
Maviyesil121212 Aycann12 neden saçma olsun o düzenli pıt pıt lar hıçkırıkmış. Doktoruma sordum pıt pıt atıyor diye 19. Haftada hıçkırık dedi