myangelson Sab16 %56 lik bir artış olmuş Allah Allah bende merak ettim ya inşallah sağlıklı bir hamileliktir canım
Sab16 myangelson aynen senin dediğin gibi 55 lik bı artış olmuş hayırlısı canım buna bile sevindim acikcasi
Sab16 myangelson 1400 çıktı canım sonuç henüz doktorumla gorusemedim cumartesi akşam 7 de verdim 980 di pazartesi yani bugün sabah 9 da verdim 1400 çıkmış nasıl sence
myangelson Sab16 tam 48 saat geçmediği için iyi der diye düşünüyorum canım çünkü arada 2 gün değil 1 buçuk gün var arada neredeyse
Meli-sa Sab16 geçen cuma 83 le öğrenmiştim cumartesi kese görünmeyince tekrardan doktoeum kan istedi 1322 çıktı bir haftada bu kadar yükselmiş yarın tekrar gideceğim
Sab16 myangelson son adete göre 6+1 ama ovulasyon testi kullandım ona göre hesaplarsam 4+5 doktor iki gün daha beklemek istedi rahim içinde nokta kadar bişey gördü ama hemen kese diyemem dedi Çarşamba gel bakalım dedi eğer yine aynı olursa kürtaj diyo 😔
myangelson Sab16 doktor neye göre hesapliyor peki ? İnşallah gelişmiş olur canım 4+5 bence, ona göre zaten kese çok küçük olur ben 5+2 de gittiğimde bile doktor zor bulmuştu keseyi