Cinarsaitinannesi Sab16 suan da iyi misin canım progestan bende kullandim cok iyi geliyor artisin süper maşallah
Sab16 Cinarsaitinannesi ağrım sızım yok canım herhalde enfeksiyon kaptım o kadar dikkat etmeme rağmen kesik peynir gibi akıntım var sadece yarın doktor randevum var soylicem bakalım
Sab16 myangelson valla bu sanırım ilk yumurtlamadan cunki ikincinin 7-8 gününde öğrendim o yüzden ilkidir diye düşünüyorum tabi ikincisi de tuttuysa onu da doktor da büyük bı mucize ile ogrencez 😀😀
Mujde_uren Sab16 hayırlı olsun öncelikle 🥰 peynir kesiği gibi olan akıntı progestandan kaynaklanıyor bende kullandım ve hala kullanıyorum 5aylığız bizde peynir kesiği gibi akıntı gelmesi çok normal ilaç fazlasını atıyor korkmayın 🥰
Sab16 myangelson 14-15. Günü gibi oluyor 😀😀 bilmiyorum valla olur mu olur körün istediği bir göz rabbim verir iki göz 🥰🥰 daha çok küçük yarın tam görünmez muhtelen 😀
Sab16 Mujde_uren yaaa çok teşekkür ederim dün akşam başladım progestana dün akşamdan beri akıntı var korkmuştum bende 🥰🥰
Sab16 Mujde_uren bişey sormak istiyorum ilacı kanamaniz olduğu için mi kullandınız ve öyleyse kullanmaya başladıktan kaç gün sonra kanamaniz bitti 🥰😌🌸
myangelson Sab16 tam gününde ogrenmissin demek ki 😅 çok soru sordum ama ikinci yumurtlamanin kaçıncı günü oluyor yarın 😂😂😂 sanki kendimin olmuş gibi meraklı ve takipteyim seni 😂😂
Sab16 myangelson o da sanırım yarın tam 14 gün falan olmuş olcak ya da 15 gün tam emin değilim hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım saymayı 😀 seni mutlaka bilgilendircem 😀 yarın son adet tarihime göre 4+5 olmuş olcak sence çıkar mı kese 😀😌
Mujde_uren Sab16 benim kahverengi lekelenmem vardı onun için kullandım ve şuan erken doğum riskim olduğu için kullanmaya devam ediyorum lekelenmem varken 3-4 gün içinde kesilmişti alttan attığımda şuanlık ağızdan kullanıyorum kaç mg kullanıyorsunuz siz?
myangelson Sab16 ay eğer öteki de olursa 1-2 haftaya belli olur 😅😅 vajinal gözükebilir karından benim 5+2 de gozukmustu o zaman gitmiştim. Ay haber ver mutlaka merak ederim 😅
Sab16 myangelson offf çok heyecanlı inşallah ikizdir 😀😀 alttan muayene ettirmem şuan için ya çok yeni cunki 1 hafta sonra tekrar giderim en kotu 😌😌 vercem vercem haber bu posta yazarım yine yarın 🌸🥰
Sab16 Mujde_uren ben fitil seklinde 200 mg verdi dün akşam başladım çok az pıhtı geldiği için verdi bı da pıhtı görmedim çok hafif pembemsi lekelenme devam ediyor günde 3 defa dediler kullan diye doktor
myangelson Sab16 rabbim hayırlısını versin canım hakkında 🤲🏻 bazı doktorlar alttan bakmıyor benimki bakmıyordu mesela direk 5. Haftada çağırdı karından görmek için çok zorda kalmadığı süre alttan bakmayı tercih etmiyordu. Tamam canım 🥰🥰
Mujde_uren Sab16 evet doğru ilk başlarda bende o şekilde kullanıyordum şimdi günlük ikiye düşürdü bende 200mg kullanıyorum başından beri 🥰
Mujde_uren Sab16 sürekli kullanacak mıyız hiç bilmiyorum ama benim erken doğum riskim olduğu için ben doğuma kadar kullanacağım sanırım 🥺
myangelson Sab16 canım beta kişiden kişiye değişiyor ama senin en az %66 ile hesaplarsak 240 larda olması lazım
Sab16 Mujde_uren aaa çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😌🌸