[silindi] Duygu8178 kaç yildir olmuyordu acaba? Fsh kacti ve Tup bebek te kaç yumurta toplandi kaçı embiryo oldu
Duygu8178 [silindi] 4 senedir olmuyordu. 1 tane olgunlaşmış yumurta toplandı o da tutmadı. FSH şuan hatırlamıyorum kaçtı
Birhayalimvr Duygu8178 canim hamilesin suan sanirim hayırlı olsun bende amh degeri dusuk 1 tane yumurta toplandi seninde sanirim ayni olmus sonrasinda nasil oldu
Duygu8178 Birhayalimvr sonrasında döllenme olmadı sonuç olumsuz dediler. Bir daha denemek isterseniz adetin 2 ya da 3 günü gelin demişlerdi
Birhayalimvr Duygu8178 benide bugun aradilar tek yumurtam vardi dollenme olmadi malesef :(sanirim bn hic anne olamicam cok üzgünüm sen nerede tedavi gormustun canim
Duygu8178 Birhayalimvr öyle düşünmeyin. Allah büyük neden olmasın. Bende öyle diyordum ama öyle olmuyor. Ben izmit Umuttepeye gitmiştim. Özelde denemedim.
herseyguzelolacak6 Birhayalimvr cnm gebe kalabildin mi acaba kaç amh ve fsh ile kaldın neler yaptın bilgi verirmisin kaldıysan
miniminibebek herseyguzelolacak6 üsttekiler cevap verir mi bilmiyorum benım ama değerim 0.82 direk tüp bebek dediler çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağına aldım tedavisiz fsh değerim normaldi
miniminibebek Emrh ilkinde 9 ayda kaldım onu kaybettim 3 ay korundum 9.ayda gebe kaldım maalesef onu kaybettim (kanda pıhtılaşmam varmış )sonrasında bi adet korundum 3. Ay gebe kaldım