Yamanikomm_ 36+3 bana henüz sezeryan için tarih verilmedi haftaya salı kontrolüm var bakalım soracağımm
Alyel peri_07 36+6dayim geçen kontrolde ekimde dedi bu cumartesi konturol var 37 bitmiş olacak sanırım gün verir babası 7ekim 7 Ekim’de 39+3 oluyor bakalım doktora solicem tamam derse 7ekim ,☺️
Alyel Yenibirannee benim 3.gebelogim ilki ikisi erkek sezeryen oldu ve bende sancı kasılma rahim retligi olmadı bu sefer prenses hepsi var sanki normal dogurcam gibiyim bir anda yolda bile sancı giriyor saçma sapan şekillere giriyorum 😅 geçen hafta bel sırt ağrısı geçmeyen hastaneyi aradım doguruyosam.gelim diye çok başka bu sefer 😂
Gamze4127 peri_07 36 da gittim alamadım 37. Haftamda gideceğim artık isticem yani son 2 3 gün mü söyleyecek anlamadım
Gamze4127 Egeminannesi bende 26 sında 37. Haftam oluyor bende öyle alıcam sanırım artık versinler yani tarih hafta belli zaten ona göre hazırlanmam lazım😍
Armilella Bende 36+5 gün vermedi yarın gidicem inşallah verir tarihi çok heycanlıyım aynı zamanda ilk dogumum korkuyorum nasıl bişey olcak acaba içim kıpır kıpır
Nefes2023 Bende 36+2 günlügüm doktorum ekimin ilk haftasi aliriz demişti bakalim yarin kontrole gidecem gün verecekmi bilmiyorum birde böbrek taşi düşürüyorum inanilmaz sancilarim var benim gibi hamileyken taş düşüren oldumu
Nur-ten Bugün 37 haftalık olduk 3 hafta önce 4 Ekim diye gün vermişti doktorumuz o tarihi beklerse tabi yoksa 1-2 gün öne çekebilirm dedi
Okamas61 Bizde 32 haftalikken gittimizde 15 20 ekim arasi dedi ama tm net gun biraz daha gecsin oyle veriirjm dedi suan 34+2 yiz haftaya gidicim bakalim gun verir mi 35 haftalik oldukmu hayrlisi rabbim rabbim sag salim kucgimiza almayi nasip etsin insl🫶🤲🤲🙏
Avril peri_07 34+1 nasıl doğurmak istediğimi sordu ama net bir cevabım yok benim doktorum karışmıyor normal istersem normal sez istersem sezaryan yapacak İlk doğumum kafam çok karışık normalden de sezaryandan da korkuyorum Sezaryana karar verirsem 20 ekime gün alacağım inşallah uygunsa