Yenibirannee yenibirannis hersey cok guzel olacak oyle yada boyle dogum yapcaz en guzeli tadini çıkartmak 🥰
alakayamaydanoz Yenibirannee merhaba bende 34+6 yım ikinci sezeryan olacakta size erken mi tarih verdi acaba ? Kaç Haftalık oluyorsunuz o zaman
Yenibirannee alakayamaydanoz 38+3 oluyorum tam. Normalde tam 38de alacakti ama risk gormuyorum suan 38+3 de olur istersen dedi haftasonuna denk geldiği icin bende 2 ekimi sectim 😊
alakayamaydanoz Yenibirannee benim de bebek iki hafta gerideymiş kilosu 2.124 gramdı bugün gittim 38+0 alırım bebek strese giriyor bu şekilde dedi 6 Ekim oluyo acaba erken mi diye düşündüm bende stres yaptım.
Yenibirannee alakayamaydanoz 38. Haftada aliyorlar genelde. Doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Sağlıcakla gelsinler
Egeminannesi peri_07 banada vermedi 29nda sıram var 37 haftalık olmuş oluyo o zmn verir diye düşünüyorum
Gamze4127 Egeminannesi bende 26 sında 37. Haftam oluyor bende öyle alıcam sanırım artık versinler yani tarih hafta belli zaten ona göre hazırlanmam lazım😍
Yenibirannee Simgeecbn evet maalesef yalanci sancilar oluyor bel ve kasık agrilarim var bu gebeligim cok zorladi beni :( mide yanmam ve bulantisi cabası… sizin nasil gidiyor?
Asyacata 36+3 yarın kontrolümüz var ama 4 Ekim diye planlamıştık. Başka bir şey olmazsa şimdilik böyle. 38i görmek istiyorlarmış. Özellikle çocuk doktorları erken doğum dememek için. Kadin doğumcular içinse 37. Böyle söylemişti…
Simgeecbn Yenibirannee benimde kasıklarımda ağrı oluyor en zorlayanı mide yanması 🥹 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı 🙏🏻
Selinburak Bende şuan 36+6 yım bugün doktorum 6 ekime gün verdi 39+1 oluyoruz o zamanda ama ilk gebeliğim gibi değil daha yorucu ve ağrılı geçiyor benimde