YigitPoyrazMomm Aybarssmom_ beni hiç birşey kesmiyor mecbur doğuma kadar yasicagim bunu ve yorumlarda bisey fark ettim lütfen kafana gore ilaç yazdırma ben öyle bisey yapacaktım sonra dayanamadım doktoruma sordum kesinlikle içmiyorsun dedi ve yasakladı bebegimin ve benim sağlık durumumu en iyi onlar biliyor ve kimse daha iyi bilemez lütfen insanlara da şunu al bunu al demeyin…
Klbk25 YigitPoyrazMomm kafamıza göre değil canım doktor yazıyor sonuçta ilacı direk gidip eczaneden almıyoruz bende bilmiyordum ve çok acı çekiyordum geceleri uyuyamıyordum ilaç sayesinde kendime geldim her insanın bünyesi bir değil bazısına etki eder bazısina etmez riskli bir ilacı biz istesek dahi doktor yazmaz zaten
umut123_ Aybarssmom_ uyumadan 2 saat öncesine kadar hele ki çay tüketimini bırakmış olman lazım. Ve yatmadan bir avuç leblebi at ağzına beni çok rahatlattı. Şükür kurtuldum hemen yanmadan
mombarbie_ Aybarssmom_ 4 ayligiz ama bazen çok şişiyor karnım sertlesiyor basınç var gibi oluyor rahatsız oluyorum altına sokuşturuyorum mis gibi kocamla zor sigiyoruz gerci onca yastıkta olunca ama ahahah idare ediyoruz 😅
YigitPoyrazMomm Klbk25 olabilir canım doktora sorarak alması daha doğru olur da kendi başına hareket etmesi doğru olmazdı bende burda sordum ne kullanır diye herkes al hemen eczaneden dedi bir durdum düşündüm sonra doktoruma sordum izin vermedi ve iki doktoruma sordum keşke onay olsaydı ama maalesef bazı doktorlar yasaklıyor bunu ve ben 27 haftalik hamileyim migren hastası biriyim parol hap bile yasak koyuldu sadece acile gidip damar yolundan parol serum takıyorlar öyle geçiyor çok şükür uzun zamandır ataklarım durdu diyeceğim o ki nasıl bir gebelik geçiriyor bilemiyez ve haftası da bebegin tam gelişim cağı bunun için erken diyip vermeyebilirler ve neden yorumum üstünüze alindiz ki :)
Sevde96 Hzzz Teşekkür ederim🙏🏻 Elbette vücudu alıştırmamak gerek, her şey için geçerli. Hafif yanma varsa içmiyorum ama dayanılmaz olduğu zamanlarda kurtarıcı oluyor, forumda doktorum önerdi vs yazanlari görünce denemek istemiştim😊
Matmazel006 İki yastığı üst üste koyup öyle uyuyorum. Vücudum biraz yüksekte olduğu için iyi oluyo geri gelmiyo midemdekiler.😁 valla tek çözümü bu buldum mide şurupları vs işe yaramadı bende bu sefer.🥲