EdaDeyis Hanimlar ikinci ve sonraki dogumlar hep daha kolay oluyormuş dogruluk payı nedir? İkinciye hamileyim 39. Haftaya girdik oğlumu sancimla birlikte 8 saatte doğurmuştum bu ikinci daha mi kısa sürer acaba 🙈
Dreamssss EdaDeyis ay maşallah bitmiş ne güzel rabbim bı avaz da kurtarsın yardımcın olsun ins kısa ve acısız sürsün Ama maşallah ilki de kısa 😂 uf ben 17 saatte doğurdum smdi ikinci gebeliğim ins kısa sürer
LamiyaCetinkaya EdaDeyis Ben de ilkini 4.5 saatte doğurdum, gerçekten korkuyorum ikinci çok çabuk gelecek de hastaneye yetişemicem diye 😁
Seval2468 EdaDeyis 25 gün önce doğum yaptım bende 2. Oğlumu. İlk dogumum çok zor ve uzundu ikinci ağrısız ve çok kısa sürdü bende inanamadım 38+3 kontrole diye gittim doğurup geldim 4 saate ondada sadece son 20 dk birkaç sancı çektim okadar 2. Ikinmada doğdu oğlum
annesinmelekleri EdaDeyis evet ben ikinciyi doğum yaptım baya kolaydı sadece açılma anım uzun sürdü doğum anı 10 dk doğurdum
EdaDeyis Dreamssss amin hepimizin yardimcisi olsun Allahim inşallah sen de bir avazda dogurursun ikinciyi 🤲☺️
Dreamssss Minigiim-vebenn52 evet tüp bebekti ve ben normal doğum istedim doktorumda destekledi doktorumun nöbetçi olduğunda suni sancıyla başlatıp yaptım çok da güzel geçti iyiki diyorum uzun ama güzel bı doğum oldu 😍
EdaDeyis Seval2468 ayy herkesin hayalindeki doğum resmen ne sanşliymişsiniz bİzlere de nasip olsun böyle kolay doğumlar 🥰
1oguzannesi EdaDeyis kişiden kişiye değişir benim ilk doğumla tıpa tıp aynı oldu ilk doğumda gece 3 buçuk gibi başladı sancılarım, öglen 13:30 doğdu oğlum , ikinci doğumda gece 3 buçukta başlamıştı ve 13:15 de doğdu ikinci oğlum da Ama bana sorarsan o süreci , ilk dogumum daha kolaydı .
cevriye35_ EdaDeyis Benim ilk doğum 10 saat kadar sürdü umarım bu daha az sürer ve kolaylıkla sağlıkla gelir 37 olduk 🤰🥰
1oguzannesi EdaDeyis hayır 1 buçuk yaş var aralarında 2022 Mart’ta ilk doğum yaptım 2023 Ağustos ikinci oğlumu kucağıma aldım. Evet ikinci bebeğim ilkine göre kiloluydu onunda etkisi olabilir
edadm EdaDeyis teyzem de annem de ilk doğumda mahvolmuş ama ikinci doğumları hemen üç dört saat içerisinde az sancıyla olmuş