rabisskocc Kızlar bekarkende evimde tekir kedi bakıyordum şimdi ise cins bakıyorum evde tek ikimizin eşim de şoför evde canım sıkılıyor diye birde evsiz diye aldım kediyi. Bakıyorum siz hamileyken veya doğurduktan sonra ev hayvanınızdan zorluk çektiniz mi ve evdeki hayvan neydi
Beggg rabisskocc ben de russian blue kırması var neredeyse bir senedir bizimle,bir ay kadar sürem var doğum için bu zamana kadar bir sorun yaşamadım sadece büyüyünce bir tık daha tüy dökmeye başladı ev her gün süpürülmek istiyor bu da bana bir yük değil de aktivite gibi geliyor 😅
Merve171214 rabisskocc 7 senedir 2 tüylü evladım vardı birini 5 ay önce kaybettim 😢 22 aylık bir oğlum var 28 haftalık hamileyim oğlumu ikisiyle büyüttüm hiçbir sıkıntı yaşamadım ne hamileliğim de ne oğlumla büyürken aksine mırıldanmaları içime huzur verdi heleki doğumdan sonraki hallerini görmek muhteşem bir şey 🥰
rabisskocc Merve171214 yaa başın sağolsun üzüldüm kedin adına benimde kedim öldü daha önce 🥹 anlayabiliyorum. Bende bilerek yavru aldım hem eğitiyorum hem bebekle beraber büyürler diye
Zlyh3057 seyda53 Benim de evimde 3 kedim var, etrafımdakiler alerji olur yaklaştırma vs gibi şeyler söyleyip canımı sıkıyorlar, temizlikleri kolay olmuyor ama ben hiç şikayetçi değilim. İnşallah bebeğim doğunca da bir sıkıntı yaşamayız 😇
Smyyepolat @rabisskocc 4yaşında british shorthair oglusumuz var bu ay icinde dogumum olacak inşallh oglumuzla kedimizin tanişmalarini merak ediyoruz çok guzel duygu herkes evine kedi alıp beslesin😊🥰🫶
Samiree rabisskocc kedi yok ama 3 tane poodle kopegimiz var. Her sey bir yana cocuk dogduktan sonra havlayinca nolucak merak ediyorumm🫤
Mercimeek rabisskocc benimde sarman bir kesim vardı ve toxoplazma testim pozitif çıktı yoksa eşim ve ben çocukların hayvanlarla büyümesi taraftarıydık böyle birşey yaşayınca oğlumuzu anneme emanet etmek zorunda kaldık
Gulcan0643 Mercimeek toksoplazma testi bizde yaptırdık negatif çıktı doktor Çiğ etten bulaşır dedi Acaba fark etmeden Çiğ etmi yedi
Merve171214 rabisskocc bende diğer kedimin yanına arkadaş istedim ama ne o kabul etti annesinin yerine birini ne ben alışabildim ölen kedimin yerine koyamadım diğer kedim de yaşlı umarım ona bir şey olmaz diyorum 🤲🏻
Gulcan0643 rabisskocc 3 aylık hamileyim birde 11 aylık sarman kedim var tüy dökümü dışında hiçbir problemimiz yok şimdiden oda heyecanlı çünkü artık daha çok oyuncağı olacak 😊😊
Mercimeek Gulcan0643 yok kuzum zaten et tüketen biri değilim ama ben çok küçük yaştan beri kedi beslerim evde annemler bu konuda hassastır çocukların hayvanlarla büyümesini isterler çok içli dışlı oldum sokak hayvanları da dahil muhtemelen o yüzden
ladyax rabisskocc 33 haftalığım evde 2 kedim var toxoplazma testm negatif çıktığı için biraz riskli buldu doktorum ama düzenli test yaptık zaten çiğ bir şey vermediğimizden ve kumu da hep eşim temizlediğinden çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım hala beraber yatmaya devam ediyoruz ben olmadan uyumuyorlar çünkü genelde. Ancak şu an 8 yaşında olan bir kardeşim var annemde hamilelik ve bebek dönemini kediyle geçirdi aşılması kedilerden yana hiçbir sıkıntı olmadı biz hep kardeşimi takip ettik kedilere zarar vermesin diye Allah var annemin kedisi çok hırçın ve asabi bir kediydi kucağa almak karnına dokunmak hep imkansızdı bizim için ama kardeşim için durum öyle olmadı bizim hırçın ona eriyik kurabiye oldu sevmeyi bilmese de tüylerini çekse de ne tırnak çıkardı ona ne ısırdı önüne yatıp göbeğini açtı hep. Ama tabi her kedi bir değil biz bunu kardeşime anlatamadık 5 yaşındayken misafirliğe gittiğimiz evde çok hırçın tırmalar diye uyarmalarına rağmen kediyi sevmeye çatışırken gözüne bir tırnak yedi ve çok ciddi zedelendi göz bebeğine gelmediği için sorun düzeldi ama düzelmeyedebilirdi velhasıl bu tamamen sizin kedinizin huyuna ve davranışına göre şekillenecek zarar vermeyeceğinden emin olana dek gözetlemelisiniz.
umut123_ rabisskocc kumunu temizliyorum sonrasında ellerimi çok iyi yıkıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Doğduktan sonra ilk zamanlar bebekle temasını doktorlar önermiyor onun harici hiç korkmayın. Toksoplazma yazmış herkes vallahi çiğ etmde doğradım yeşiillikte yedim. Dikkat etmek gerekiyor aşırı pimpirikli olmakta iyi değil
minikoannesi123 rabisskocc hiçbir zorluk olmuyor merak etmeyin. İnanın anlıyorlar zaten, size manevi anlamda yardımcı bile oluyorlar