Meleyke123 Nazli_akn32 bel ağrısı ve kesenin sağda olması bende erkek sağ tarafımda hep bebek ablamda da 4erkek oldu hep sağ kesesinde oldu bebekler benim arkadaşımda kız onda sol tarafda bebek belikde yanılıyorum kesenin bir alakası yok ama kimde erkek bebekse hep sağ tarafda diyo
Aysee07 Kızımda çok duygusaldım koku hassasiytm vardı tatlı aseriyodum oğlumda duygusallığın yok çabuk sinirleniyorum kusmalarim vardı ilk hamileligimde bole kusma olaylarım yoktu
Adapte34 Meleyke123 ultrasonu gören erkek diyo hatta burda tahminciler hep erkek dedi ama doktor kız dedi hareketleri de sağda ve ilk gebeliğimden çok çok farklı ama aynı cinsiyet hepsi hurafe bence
Adapte34 Meleyke123 Yani bende ne tahmin ne de Çin takvimi tutmadı ilk gebeliğimde tutmuştu ikiside 🌸
Meleyke123 Adapte34 evet canım zaten hepsi bi tesadüf birinde tutuyor birinde tutmuyor en iyisini Allah bilir ben çokda inanmıyorum bu takvimlere evet böyle ilgimi çekiyo bakıyorum ama içmde hep hayırılısı Allahtan diyorum yani çokda kafa yormuyorum
Adapte34 Meleyke123 tabiki biz sadece aracıyız o neyi uygun görürse onu nasip ediyo sağlıkla gelsinler bebişler 💙💖