Adapte34 Meleyke123 Yani bende ne tahmin ne de Çin takvimi tutmadı ilk gebeliğimde tutmuştu ikiside 🌸
Meleyke123 Adapte34 evet canım zaten hepsi bi tesadüf birinde tutuyor birinde tutmuyor en iyisini Allah bilir ben çokda inanmıyorum bu takvimlere evet böyle ilgimi çekiyo bakıyorum ama içmde hep hayırılısı Allahtan diyorum yani çokda kafa yormuyorum
Adapte34 Meleyke123 tabiki biz sadece aracıyız o neyi uygun görürse onu nasip ediyo sağlıkla gelsinler bebişler 💙💖
Hatice423 Meleyke123 teşekkür ederim beni kırmadigin için en hayırlısını Rabbım bilir hakkımızda hayırlısı ❤️❤️❤️
Meleyke123 Pamuk hayır takvim istedin söylemedim zaten. Yorumunda yazmışsın ya kese falan alakası yok diye keseni ben söylemiştim ve yanında da yazmıştım ki bana öyle geliyor eminim demedim yani
Meleyke123 Pamuk ya ben diyorumki sen istemedin SEN İSTEMEDİN SEN SADECE BENİM YORUMUM ÜZERİNDEN YORUM YAPMIŞSIN
Meleyke123 Pamuk ben yazmışım ki sen istedin söylemedim yani SEN TAKVİM İSTİYORSUN DEMEDİM bunu yazmışım sen farklı anlamışsın
Egeminannesi Nazli_akn32 hiç bı belirti yoktu ikiside erkek ama ne kusma ne aserme hiç bsyim yok hala da yok ,😁😁 rahat hamilelik geçirdim ilkinde de smdide
Life123 Egeminannesi bende de ilki kız ne bulantı ne kusma oldu , şimdi 13+2 haftalık hamileyim cinsiyeti bilmiyorum ama yine kusma ve bulantı olmadı demek ki benim ikincimde kesin kız😄