EyAs ben derslerimi Şubat Mart gibi görüp Haziran gibi ehliyeti almıştım herhalde çünkü çalıştığımdan sınava giremedim gibi bir durum oldu ama derslerde evet bir kerede herşeyi öğretiyor her derste ama benim hocam gayet iyiydi benle sohbet eder heyecanımı alırdı dizel olunca basit oluyor, sınavda da çok heyecan yaptım sol bacağıma kasılma geldi paralel park yaparken arabadan indirip sakinleştirmeye çalıştılar o derece🤣 ama beş dk içinde geri bindim parkı bitirdim bilmem kaç metre düz geri geldim. Ardından ışıklara geldim yokuş kalkışı yapıyordum arabayı titrettim bilerek rahat kalkmak için sınavda maalesef insanlar seni beklemiyor arkadakiler falan onlar bana korna çalınca arabayı stop ettirdim beklemeden geri çalıştırıp hızlıca kalkışı yaptım komisyon arkadakileri çok kızdı ama bana herhangi birşey söylenmedi. Yarım saatmiş 40 dkymış sınav süresini kafana takma direk yola odaklan önümde bir kişi düz kaldırıma çıktı sınavda 😂 ötekisi park yaparken dubalara falan çarptı onlara bakmamaya çalış umarım geçersin💕