ones0412 Sibel24 Çok teşekkür ederim burda çok Aydınlı yok heralde bilgi falan bulamadım. Doğru söylüyosun bende öyle düşünüyodum zaten özel hastanede yüksek detaylıların fiyatı
Patatesliyumutta ones0412 merhabalar, üniversitede Fedi Bey’e yaptırdım detaylı ultrasonu. Perinatoloji bölümüne ücreti de sanırım 560-600 TL arasındaydı. Geçtiğimiz ay yaptırdım.
ones0412 Patatesliyumutta Peki internetten randevu mu aldınız yoksa kendiniz mi gidip randevu aldınız ben gittim haftanız dolunca gelin 250 TL ücreti var dediler sadece
Patatesliyumutta ones0412 250 TL değil ücreti, Fedi Bey Perinatoloji uzmanı hoca yani. O yüzden 560 TL gibi bir ücreti var. Normal kadın doğum 250 TL. Bende telefon numarası vardı, daha önce gittiğim için WhatsApp üzerinden randevu aldım
Melegimm_2509 ones0412 hayrettin Uygan. Maalesef CD ve renkli foto vermiyor birazda o yüzden uygun ama çok iyi ilgileniyor 2 çocuğumda da ona gittim
Patatesliyumutta ones0412 eş içeri girebiliyor, 15-20 dk sürdü benim detaylı ultrasonum. Ekranda renkli görebiliyorsunuz ama verdiği fotoğraf siyah beyaz oluyor. Bilgisayar ekranından renkli çekmiştik biz. İlgili de biri. Ben memnun ayrıldım ☺️
ladyax ones0412 ben üniversite radyoloji çalışanıyım çok güvendiğim ve işinde uzman olduğunu bildiğim için Alparslan hocaya yaptırdım Alparslan Ünsal. Tam 1 saat sürdü her yerine en ince ayrıntısına kadar baktık 80 tane de fotoğraf verdi uygulama indirtip. Ücret 800 ödemiştim