• Kötü rüyalar görmek

Merhaba hanımlar. Son 2 haftadır çok acayip rüyalar görüyorum. Çarşamba günü ikili tarama yaptırcam. Artık bilinç altıma nasıl yerleştiyse rüyamda bebeğimi hep down sendromlu görüyorum😞 Hemde birden fazla. Bu bi işaretmi acaba diyorum. Dua edip yatıyorum ama. Sanırım ben sonucları alana kadar deliricem 😢

Egyrgn hamilelikte oluyor bemde cok goruyorum kotu ruyalar bide bilinç altı yapmışsın canım çok düşünme bişey olmaz Allahin izniyle 🙏 bende salı günü yaptıracam 2li taramayi sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin Rabbim

1prensesannesi inşallah güzel haberler alırız. İnsan ister istemez kafasına takıyo. Birde burda yazılanları okuyorum. Beni dahada çok geriyo. Her ihtimali düşünür oldum. 😞

Egyrgn iyi düşün iyi olsun canım böyle takarsan kafana zor olur senin için bişey olmaz ben sırf yapılsın yine diye yapıyorum bide doğru sonuç olmuyor hep tanıdığım kişiye dendi alınması lazım çocuk diye sakat olacak diye aldırmadı sapasağlam allahin izniyle bide çok zeki maşallah Allah bilir herşeyi iyi düşün iyi olsun 🙏